Luxor 2 acum si pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 3.020 ori
<b>Luxor 2 acum si pe telefonul mobil</b>RealArcade pregateste lansarea lui Luxor 2, urmarea primului joc din serie, atat de laudat in urma cu un an. Gameplay-ul jocului se axeaza pe acelasi concept: trimiterea unor bile colorate catre linii formate din alte bile colorate, pentru a crea grupuri...

RealArcade pregateste lansarea lui Luxor 2, urmarea primului joc din serie, atat de laudat in urma cu un an.

Gameplay-ul jocului se axeaza pe acelasi concept: trimiterea unor bile colorate catre linii formate din alte bile colorate, pentru a crea grupuri de 3 sau mai multe, care vor disparea. Aceste bile serpuiesc pe ecran catre piramide, iar daca ele ajung la destinatie, jocul se terminaa. Jocul seamana destul de mult cu legendarul Zuma, dar acesta nu este neaparat un lucru rau, daca Luxor 2 se va ridica la inaltimea predecesorului sau.

Avem si vesti bune! RealArcade a promis ca va lansa noi nivele bonus, 9 noi power-up-uri si 30 de nivele raspandite de-a lungul a 3 lumi diferite, in 2 moduri de joc. Luxor 2 in varianta mobila va fi lansat catre finalul lunii, beneficiind cu siguranta de numeroase downloaduri si review-uri pozitive. Vom vedea daca seria isi va mentine faima si popularitatea prin intermediul acestui sequel.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×