HTC Iris S640, telefon PDA aprobat de FCC

1.129 ori
<b>HTC Iris S640, telefon PDA aprobat de FCC</b>Informatiile in legatura cu noul HTC S640 Iris au fost publicate pentru prima oara de catre blogul CTI-Miami si iata ca acum dispunem de lista specificatiilor tehnice pentru acest model. Astazi, multumita FCC, putem confirma faptul ca Iris va sosi in SUA...

Informatiile in legatura cu noul HTC S640 Iris au fost publicate pentru prima oara de catre blogul CTI-Miami si iata ca acum dispunem de lista specificatiilor tehnice pentru acest model.

Astazi, multumita FCC, putem confirma faptul ca Iris va sosi in SUA in aceasta toamna, fara a cunoaste inca o data pentru lansarea europeana. Printre specificatiile tehnice ale terminalului se numara conectivitatea CDMA 850/1900/1x-EVDO, Wi-Fi b/G si Bluetooth, dar si miniUSB si USB 1.1. Telefonul-PDA ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 si este dotat cu un display TFT LCD de 2.4 inch la o rezolutie de 320x240 pixeli.

Iris incorporeaza si o camera de 2 megapixeli, gpsOne si o baterie de 1200 mAh. Nu putem spune ca modelul S640 este cel mai puternic sau cel mai avansat HTC, dar totusi avem de-a face cu un telefon-PDA de calitate, care isi va gasi locul cu siguranta intre terminalele dotate cu tastatura QWERTY, care opereaza in retele CDMA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×