Riptide GP2 disponibil acum pe toate terminalele Windows Phone 8.1

839 ori
<b>Riptide GP2 disponibil acum pe toate terminalele Windows Phone 8.1</b>Faimosul joc Riptide GP2 al celor de la Vector Unit e acum disponibil pe toate terminalele Windows Phone 8.1, la prețul de 2.99 dolari. Noi la Mobilissimo.ro folosim acest joc cu rolul de benchmark și ne bucură să vedem sosirea sa și pe această...

Faimosul joc Riptide GP2 al celor de la Vector Unit e acum disponibil pe toate terminalele Windows Phone 8.1, la prețul de 2.99 dolari. Noi la Mobilissimo.ro folosim acest joc cu rolul de benchmark și ne bucură să vedem sosirea sa și pe această platformă.

De obicei jucăm acest titlu de curse cu skijeturi timp de 15 minute pentru a testa temperatura terminalului și la ce nivel poate urca ea. în plus, putem arunca o privire și asupra capacității grafice a terminalului, prin intermediul efectelor de stropire, de lumină sau picăturilor de apă proiectate pe ecran. Avantajul achiziției lui Riptide GP2 pe Windows Phone 8.1 e că aplicația e universală și dacă o cumpărați și plătiți pe WP, atunci o aveți gratuit pe Windows 8.x și pe Windows 10.

Riptide GP2

Jocul este unul tipic de curse și include și cascadorii de tot soiul pe care le puteți debloca pe măsură ce progresati și cheltuiți puncte de experiență. Veți sări pe rampe și efectua cascadorii pentru a umple bara nitro, care vă oferă un boost de viteză. Jocul are o multitudine de setări grafice, încă un motiv pentru care ne e util în rol de benchmark și grafică sa e foarte arătoasă. Rețineți că acest titlu a rulat și pe modele modeste că Nokia X, deci e foarte bine optimizat.

Il puteti descarca de aici pe Windows Phone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×