Samsung creeaza patente pentru 2 noi telefoane destinate gamerilor

1.325 ori
<b>Samsung creeaza patente pentru 2 noi telefoane destinate gamerilor</b>De ce ar dori un producator sa lanseze un terminal mobil cu functii de gaming, dupa semi-esecul lui Nokia N-Gage? Poate pentru a concura cu numeroasele console portabile, desi nu se pune problema unei concurente, intr-un univers dominat clar de Nintendo...

De ce ar dori un producator sa lanseze un terminal mobil cu functii de gaming, dupa semi-esecul lui Nokia N-Gage? Poate pentru a concura cu numeroasele console portabile, desi nu se pune problema unei concurente, intr-un univers dominat clar de Nintendo si Sony.

Samsung tocmai a depus 2 noi patente in SUA, primul gadget fiind descris drept "un terminal comunicational destinat jocurilor". In acelasi patent, observam o parte rabatabila a telefonului care "dezgoleste" tastatura atunci cand ea este folosita. Aceeasi portiune, fiind inchisa, ofera utilizatorului sansa de a folosi un pad directional creat special pentru jocuri.

Esentialele butoane "A" si "B" sunt dispuse incomod, riscand sa fie apasate din greseala in timpul convorbirilor. Cel de-al doilea patent arata lipsa de gandire creativa a designerului Samsung, care a "confiscat" Sidekick-ul fiicei deoarece aceasta il folosea pentru a trimite mesaje text baietilor mai mari. Acest telefon include un display care iese in afara corpului terminalului, lasand la vedere tastatura.

Suntem siguri ca Samsung a lansat deja acest handset, sub forma lui SCH-B550, sau poate designerul telefonului a fost destul de lenes incat sa copieze un model precedent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×