Samsung creeaza patente pentru 2 noi telefoane destinate gamerilor

1.351 ori
<b>Samsung creeaza patente pentru 2 noi telefoane destinate gamerilor</b>De ce ar dori un producator sa lanseze un terminal mobil cu functii de gaming, dupa semi-esecul lui Nokia N-Gage? Poate pentru a concura cu numeroasele console portabile, desi nu se pune problema unei concurente, intr-un univers dominat clar de Nintendo...

De ce ar dori un producator sa lanseze un terminal mobil cu functii de gaming, dupa semi-esecul lui Nokia N-Gage? Poate pentru a concura cu numeroasele console portabile, desi nu se pune problema unei concurente, intr-un univers dominat clar de Nintendo si Sony.

Samsung tocmai a depus 2 noi patente in SUA, primul gadget fiind descris drept "un terminal comunicational destinat jocurilor". In acelasi patent, observam o parte rabatabila a telefonului care "dezgoleste" tastatura atunci cand ea este folosita. Aceeasi portiune, fiind inchisa, ofera utilizatorului sansa de a folosi un pad directional creat special pentru jocuri.

Esentialele butoane "A" si "B" sunt dispuse incomod, riscand sa fie apasate din greseala in timpul convorbirilor. Cel de-al doilea patent arata lipsa de gandire creativa a designerului Samsung, care a "confiscat" Sidekick-ul fiicei deoarece aceasta il folosea pentru a trimite mesaje text baietilor mai mari. Acest telefon include un display care iese in afara corpului terminalului, lasand la vedere tastatura.

Suntem siguri ca Samsung a lansat deja acest handset, sub forma lui SCH-B550, sau poate designerul telefonului a fost destul de lenes incat sa copieze un model precedent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×