Industria wireless, acum si pentru persoanele cu disabilitati

828 ori
<b>Industria wireless, acum si pentru persoanele cu disabilitati</b>Consumatorii cu disabilitati au purtat discutii cu cei de la FCC, exprimandu-si ingrijorarile in legatura cu lipsa de accesibilitate a telefoanelor mobile. FCC este, printre altele o agentie federala care trebuie sa vegheze la respectarea unei legi cu o...

Consumatorii cu disabilitati au purtat discutii cu cei de la FCC, exprimandu-si ingrijorarile in legatura cu lipsa de accesibilitate a telefoanelor mobile.

FCC este, printre altele o agentie federala care trebuie sa vegheze la respectarea unei legi cu o vechime de 11 ani, ce afirma ca telefoanele mobile trebuie sa fie accesibile pentru persoanele cu disabilitati. Au existat numeroase plangeri din partea acestora, la adresa operatorilor si producatorilor din industria mobila.

Milioane de americani folosesc aparate auditive, in timp ce FCC trebuie sa ia in calcul si clientii in varsta, in dezvoltarea unor reglementari pentru persoanele cu disabilitati. In timp ce unele companii au inceput sa ia masuri pentru dezvoltarea unor tehnologii speciale pentru acest tip de utilizatori, exista inca o serie de consumatori cu probleme de vedere, ale caror nevoi nu isi gasesc raspunsul in nici un terminal de pe piata. Toate plangerile clientilor mentionati anterior demonstreaza ca industria mobila sta inca destul de prost la capitolul accesibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×