Telefonul 3G RAZR2 V9, disponibil acum prin AT&T

2.957 ori
<b>Telefonul 3G RAZR2 V9, disponibil acum prin AT&T</b>AT&T a anuntat ca va distribui telefonul Motorola RAZR2 V9, unul dintre cele mai noi terminale 3G cu clapeta. RAZR2 V9 va disponibil in magazinele AT&T si online de la inceputul lunii septembrie la pretul de 299.99 dolari. AT&T a oferit publicului primul...

AT&T a anuntat ca va distribui telefonul Motorola RAZR2 V9, unul dintre cele mai noi terminale 3G cu clapeta.

RAZR2 V9 va disponibil in magazinele AT&T si online de la inceputul lunii septembrie la pretul de 299.99 dolari. AT&T a oferit publicului primul RAZR in noiembrie 2004, iar terminalul a devenit extrem de popular prin intermediul unor versiun ca V3i, primul si singurul RAZR dotat cu iTunes. RAZR2 V9 va include serviciul AT&T Mobile Music, care permite clientilor sa descarce melodii folosind eMusic, dar si serviciile MusicID, XM Radio Mobile, portatul de stiri The Buzz si Music Videos.

Handsetul suporta MobiTV, ceea ce inseamna ca utilizatorii sai se vor putea bucura de servicii de televiziune si streaming live. RAZR2 este un quad-band GSM/EDGE si un dual-band UMTS/HDPA, iar printre feature-urile sale se numara o camera de 2 megapixeli cu zoom digital de pana la 8x. De asemenea, terminalul include un display QVGA color de 2 inch dotat cu taste touch-sensitive. Handsetul oferta suport pentru tehnologia Bluetooth Stereo wireless si poate folosi serviciile de voice roaming in peste 190 de tari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×