Spider-Man 3 soseste impreuna cu Nokia N95 8GB

3.145 ori
<b>Spider-Man 3 soseste impreuna cu Nokia N95 8GB</b>Nokia a anuntat ieri ca au inceput livrarile celebrului terminal N95 de 8GB, care soseste cu filmul Spider-Man 3 in memorie. In aceasta productie, Peter Parker (Spider-Man) este infectat de Venom, o creatura spatiala care ii sporeste puterile si ii...

Nokia a anuntat ieri ca au inceput livrarile celebrului terminal N95 de 8GB, care soseste cu filmul Spider-Man 3 in memorie. In aceasta productie, Peter Parker (Spider-Man) este infectat de Venom, o creatura spatiala care ii sporeste puterile si ii transforma costumul intr-unul negru. N95 a suferit o transformare similara, fiind disponibil intr-o varianta de culoare neagra si cu 8GB de memorie interna.

Pentru prima oara, utilizatorii vor beneficia in cazul acestui Nokia de un design bazat pe un mecanism dublu-glisant si de taste dedicate functiilor media. Acestea vor permite posesorilor noului Nokia sa controleze clipurile video vizionate pe telefonul mobil ca in cazul unui DVD player prin comenzile play, pauza, fast forward si rewind. Pre-incarcarea noului terminal cu acest film a fost o miscare stralucita, handsetul punandu-si in evidenta calitatile video, datorita efectelor speciale din Spider-Man 3.

Filmul este disponibil in combinatii de 10 subtitrari in limbi diferite, iar telefonul include si wallpaper-uri si sonerii Spider-Man 3, dar si mesaje si screen-savere. Evident o serie de jocuri care-l au in prim plan pe Omul-Paianjen au fost incluse, iar alegerea filmului pentru debutul acestui Nokia a fost facuta pe baza unui sondaj care a indicat “cel mai dorit film” de catre fanii companiei finlandeze. La urma urmei este vorba de productia care se afla inca pe locul 1 la incasari in anul 2007... Pe langa playback la calitate DVD, Nokia N95 ofera si inregistrare video la aceeasi calitate, permitand cinefililor sa creeze propriile filme, transferandu-le cu usurinta pe PC.

Seria N, produsa de Nokia atinge apogeul prin intermediul terminalului N95 8GB, care va fi in curand disponibil si in Romania.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×