Noua versiune a lui Oxygen Phone Manager II pentru Symbian a fost lansata!

Autor:  | Publicat în:  Software 1.713 ori
<b>Noua versiune a lui Oxygen Phone Manager II pentru Symbian a fost lansata!</b>Avem de-a face cu probabil cea mai populara aplicatie third party, care permite utilizatorului sa isi sincronizeze si administreze informatia de pe telefonul mobil prin intermediul PC-ului... Aceasta aplicatie este chiar Oxygen Phone Manager II, care...

Avem de-a face cu probabil cea mai populara aplicatie third party, care permite utilizatorului sa isi sincronizeze si administreze informatia de pe telefonul mobil prin intermediul PC-ului... Aceasta aplicatie este chiar Oxygen Phone Manager II, care ruleaza pe terminalele dotate cu Symbian OS.

Softul tocmai a primit un update, care pe langa suportul pentru handseturi noi adauga aplicatiei feature-uri noi la meniurile Agenda, Conectivitate si Export. De asemenea echipa Oxygen Software a facut cateva schimbari la interfata softului, asigurandu-se ca experienta este completa si ca se poate opera rapid cu noua versiunea a aplicatiei. Clientii abonati pot descarca noua versiune chiar acum, gratuit, in vreme ce utilizatorii noi vor trebui sa plateasca 39.95 euro.

Pe lista noilor terminale suportate de Oxygen Phone Manager II, vesiunea 2.16 se afla si Motorizr Z8 si Nokia N81, producatorii aplicatiei marindu-si baza de date cu handseturi suportate. De obicei softurile de sincronizare si administrare a continuturilor de pe telefonul dumneavoastra mobil sosesc la cumpararea terminalului, dar ce ne facem atunci cand pierdem CD-ul cu softurile sau cand am cumparat un handset la mana a doua?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×