Transformers Earth Wars Review (Chuwi Hi12): joc de strategie în stil Clash of Clans, cu o excelentă doză de Transformers (Video)

1.661 ori
<b>Transformers Earth Wars Review (Chuwi Hi12): joc de strategie în stil Clash of Clans, cu o excelentă doză de Transformers (Video)</b>Fanii Transformers au acum un joc destul de reuşit în Play Store, pe numele său Transformers Earth Wars. L-am testat pe Chuwi Hi12 şi a arătat şi funcţionat excelent pe tableta. El aminteşte de Call of Duty Heroes, Star Wars Commander şi Clash of Clans.

Fanii Transformers au acum un joc destul de reuşit în Play Store, pe numele său Transformers Earth Wars. L-am testat pe Chuwi Hi12 şi a arătat şi funcţionat excelent pe tabletă. El aminteşte de Call of Duty Heroes, Star Wars Commander şi Clash of Clans.

E un base builder de calitate, în care veţi aduna resurse precum Alloy sau Energon, dar şi foarte rarele Cyber Coins, primite bonus pentru țeluri atinse. Grafică arată bine, în special animaţiile roboţilor, care se transformă în avioane, camioane şi altele de gen. Trebuie să construiţi turete, lasere, rachete pentru a vă apăra baza şi vă puteţi şi alătura unei alianţe.

Review joc Transformers Earth Wars, prezentat pe tableta Chuwi Hi12

Luptele se dau ca în titlurile de genul, precum Boom Beach să zicem şi trebuie doar să "asmuţiţi" roboţii pe o anumită zonă mărginaşă a bazei inamice şi apoi ei încep să distrugă totul în cale. Nu mai aveţi control asupra lor, decât dacă le folosiţi abilităţile speciale şi îi direcţionaţi spre o turetă sau alta porţiune a bazei.

Roboţii fac level up şi puteţi primi şi cristale bonus odată la câteva ore şi le veţi folosi pentru a a debloca noi roboţi. Avem şi chat global, colaborăm cu membrii alianţei şi în general construim tot soiul de structuri defensive, de producţie sau care dezvoltă abilităţile roboţilor noştri. Un joc deloc rău, mai ales dacă eşti fan Transformers.

Luptele pot fi parte a campaniei sau PVP, iar ele la rândul lor costa resurse. Avem şi timere evident, ca într-un freemium clasic. Jocul ia notă 8.7 şi îl găsiţi aici pentru Android, sau aici pentru iOS.

Chuwi Hi12, prețuri actualizate:

Review joc Transformers Earth Wars, prezentat pe tableta Chuwi Hi12 (Engleză)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×