Nokia 6 certificat şi gata de lansare în Taiwan, încă un pas spre debutul internaţional

2.190 ori
<b>Nokia 6 certificat şi gata de lansare în Taiwan, încă un pas spre debutul internaţional</b>Luna trecută vedeam că o versiune de Nokia 6, cu nume de cod TA-1003 a primit certificarea Bluetooth, având şanse să fie de fapt varianta internaţională a handset-ului Nokia cel nou. Azi aflăm că Nokia 6, în aceeaşi variantă a primit certificarea în..

Luna trecută vedeam că o versiune de Nokia 6, cu nume de cod TA-1003 a primit certificarea Bluetooth, având şanse să fie de fapt varianta internaţională a handset-ului Nokia cel nou. Azi aflăm că Nokia 6, în aceeaşi variantă a primit certificarea în Taiwan, deci e gata şi de lansare internaţională.

Chiar dacă statutul Taiwan-ului e special şi teoretic face parte din China, putem bifa o primă lansare în exteriorul Chinei cu această ocazie. Zvonurile afirmă că anunţul oficial cu privire la sosirea lui Nokia 6 în Europa sau SUA va veni la finalul acestei luni în cadrul MWC 2017. Acolo finlandezii vor mai aduce şi modele de top ca Nokia 8 sau Nokia P1.

Certificarea din Taiwan pentru Nokia 6 TA-1003 indică suport pentru LTE, Bluetooth şi WiFi în benzile clasice, iar testele au fost finalizate pe 10 februarie. Nokia 6 e deja best seller în China, cel puţin dacă ne luăm după primele vânzări fulger şi după numărul mare de pre înregistrări ale publicului interesat. Telefonul costă 250 de dolari în această ţară şi vine cu procesor Snapdragon 430, 4 GB RAM, ecran full HD de 5.5 inch, camera de 16 MP, 64 GB stocare şi baterie de 3000 mAh. Rulează Android 7.0 Nougat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×