Vernee Apollo Lite: OS, UI, aplicaţii stock şi fără bloatware

1.151 ori
<b>Vernee Apollo Lite: OS, UI, aplicaţii stock şi fără bloatware</b>Ne place să vedem un telefon fără extra-uri inutile, fără jocuri preinstalate sau multe aplicaţii de socializare la bord. Este şi cazul lui Vernee Apollo Lite, care rulează un Android Marshmallow cât se poate de curat şi fluid.

Ne place să vedem un telefon fără extra-uri inutile, fără jocuri preinstalate sau multe aplicaţii de socializare la bord. Este şi cazul lui Vernee Apollo Lite, care rulează un Android Marshmallow cât se poate de curat şi fluid.

Are un multitasking bazat pe obişnuitul carusel, widget-uri stock, iar porţiunea dropdown include Quick Settings şi notificări. Setările sunt şi ele stock cu reglaje pentru memorie şi stocare, dar şi scannerul de amprente. Acesta are un proces de setup al amprentei în 10 paşi, dar din păcate viteza sa nu e chiar optimă, fiind cu o zecime de secundă mai lent decât suntem obişnuiţi de la alte terminale.

Interfata grafica Vernee Apollo Lite

În plus, dacă schimbăm unghiul degetului la 90 de grade să zicem recunoaşterea devine clar mai grea. Alte opţiuni din zona de Setări includ criptare şi cele legate de bara navigaţională. Pe lista de aplicaţii preinstalate se afla doar 22 de nume, probabil un record pozitiv şi nici măcar un model Nexus nu stă aşa bine, ce e drept. E vorba strict de aplicaţii Google stock şi atât.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×