My 2 cents: Bucla, domnilor, bucla mă enervează!

2.458 ori
<b>My 2 cents: Bucla, domnilor, bucla mă enervează!</b>E ceva ce mă enervează la mai toate tabletele şi telefoanele testate, mai ales cele cu Android şi Windows Phone/Windows. Ce vorbesc de fapt!? E treaba exclusivă de Android şi Windows, pentru că pe iOS nu am văzut aşa ceva. E acel moment când apeşi pe..

E ceva ce mă enervează la mai toate tabletele şi telefoanele testate, mai ales cele cu Android şi Windows Phone/Windows. Ce vorbesc de fapt!? E treaba exclusivă de Android şi Windows, pentru că pe iOS nu am văzut aşa ceva. E acel moment când apeşi pe butonul Power şi ecranul nu se aprinde instant cum te aşteptai şi imediat îi mai tragi o apăsare rapidă şi apoi ecranul se aprinde şi închide imediat. Şi apoi iar faci asta, calculând prost timpul, scos din ritmul primei apăsări şi intrand într-o buclă din care se lasa cu suduieli.

Uneori e grav și se tot repetă, ca pe tabletele Windows 8 de 8 inch, alteori e doar o chestiune minoră şi am văzut asta şi pe Galaxy S6 Edge, iar pe al meu Lumia 520 e o treabă absolut zilnică şi muuult, mult mai gravă. Cumva pe iOS nu a ajuns această molimă. Sunt doar eu cârcotaş sau aveţi şi voi problema asta?

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×