My 2 cents: Bucla, domnilor, bucla mă enervează!

2.480 ori
<b>My 2 cents: Bucla, domnilor, bucla mă enervează!</b>E ceva ce mă enervează la mai toate tabletele şi telefoanele testate, mai ales cele cu Android şi Windows Phone/Windows. Ce vorbesc de fapt!? E treaba exclusivă de Android şi Windows, pentru că pe iOS nu am văzut aşa ceva. E acel moment când apeşi pe..

E ceva ce mă enervează la mai toate tabletele şi telefoanele testate, mai ales cele cu Android şi Windows Phone/Windows. Ce vorbesc de fapt!? E treaba exclusivă de Android şi Windows, pentru că pe iOS nu am văzut aşa ceva. E acel moment când apeşi pe butonul Power şi ecranul nu se aprinde instant cum te aşteptai şi imediat îi mai tragi o apăsare rapidă şi apoi ecranul se aprinde şi închide imediat. Şi apoi iar faci asta, calculând prost timpul, scos din ritmul primei apăsări şi intrand într-o buclă din care se lasa cu suduieli.

Uneori e grav și se tot repetă, ca pe tabletele Windows 8 de 8 inch, alteori e doar o chestiune minoră şi am văzut asta şi pe Galaxy S6 Edge, iar pe al meu Lumia 520 e o treabă absolut zilnică şi muuult, mult mai gravă. Cumva pe iOS nu a ajuns această molimă. Sunt doar eu cârcotaş sau aveţi şi voi problema asta?

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×