My 2 cents: Cum a "omorât" smartphone-ul unele materii şcolare, mai ales geografia

1.869 ori
<b>My 2 cents: Cum a "omorât" smartphone-ul unele materii şcolare, mai ales geografia</b>Am intrat &icirc;n luna septembrie şi asta &icirc;nseamnă că &icirc;ncepe şcoala &icirc;n cur&acirc;nd. Nu pot să nu mă g&acirc;ndesc c&acirc;t de inutile au ajuns brusc materii precum geografia sau fizica, dar şi istoria. Şi totul din cauza lui...

Am intrat în luna septembrie şi asta înseamnă că începe şcoala în curând. Nu pot să nu mă gândesc cât de inutile au ajuns brusc materii precum geografia sau fizica, dar şi istoria. Şi totul din cauza lui Google Now şi a faptului că avem Google la încheietură şi pe smartphone. Îmi amintesc cât mă enerva faptul că trebuia să învăţ fabrici de zahăr din România, lucru care 100% nu îmi va folosi niciodată, nici mie si nimanui. Consider că întreaga paradigmă a materiei numită geografie e practic desfiinţată. Avem GPS, Google şi ne putem orienta oriunde şi oricând. Putem traduce orice hartă şi indicator în timp real. Care mai e rostul geografiei?

Istoria e bună ca o carte de beletristică acum, foamea de cunoaştere fiind potolită pe Wikipedia sau din documentare. Iar fizica termodinamică poate fi doar utilă încât să nu îţi explodeze butelia în curte, ca în cazul acelui pompier ucis acum câteva zile. Dar şi aici rezolvăm cu Discovery, Mythbusters şi o căutare pe Google. Ce ne facem cu redundanta acestor materii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×