My 2 Cents: cum ne țin hackerii ostatic divertismentul de Crăciun...

1.767 ori
<b>My 2 Cents: cum ne țin hackerii ostatic divertismentul de Crăciun...</b>Terorismul viitorului va fi cibernetic, sunt sigur de asta și efectele sale neplăcute deja se simt. Se anulează premiere de film din cauza hackerilor și fix în ziua de Crăciun, am pornit PlayStation 4-ul degeaba, pentru a vedea că PSN nu...

Terorismul viitorului va fi cibernetic, sunt sigur de asta și efectele sale neplăcute deja se simt. Se anulează premiere de film din cauza hackerilor și fix în ziua de Crăciun, am pornit PlayStation 4-ul degeaba, pentru a vedea că PSN nu funcționează. Am aflat de pe web că gruparea Lizard Squad a dat jos și PSN și Xbox Live în ziua de Crăciun, când foarte mulți gameri profita de timpul liber pentru a se juca. Ce înseamnă acest lucru? Practic, într-o lună am pierdut 2 superproducții cinematografice (Pyongyang și The Interview) și o zi crucială de gaming, doar pentru că "băieții potriviți" au apăsat pe butoane.

Pe de o parte, am evitat dezastrul de film al lui James Franco și Seth Rogen, plus am câștigat timp cu familia de Crăciun. Pe de altă parte, avem produse pe care nu le putem folosi... E un miracol că încă nu se joacă cineva și la sistemul de alimentare cu energie electrică... Ce credeți că urmează pe lista hackerilor și în ce măsură v-au afectat atacurile de genul?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×