Huawei Mate S îşi confirmă pentru ultima oară designul prin intermediul unor fotografii hands-on în prim plan

1.443 ori
<b>Huawei Mate S îşi confirmă pentru ultima oară designul prin intermediul unor fotografii hands-on în prim plan</b>Suntem la doar 24 de ore de la evenimentul pe care Huawei l-a programat la IFA 2015, acolo unde vor lansa cel puţin un phablet nou şi probabil şi un smartwatch. Fie că se va numi Huawei Mate 7S, Mate 8 sau Mate S, noul model are parte acum de o...

Suntem la doar 24 de ore de la evenimentul pe care Huawei l-a programat la IFA 2015, acolo unde vor lansa cel puţin un phablet nou şi probabil şi un smartwatch. Fie că se va numi Huawei Mate 7S, Mate 8 sau Mate S, noul model are parte acum de o scăpare, sub forma a 3 fotografii hands on, cu terminalul în prim plan.

În ultima săptămână a devenit tot mai clar că noul phablet se va numi Mate S şi va fi o variantă derivată de Huawei Mate 7, cu câteva îmbunătăţiri de dotări. Se remarcă în imagini faptul că blitzul dual LED a fost mutat în dreapta camerei, în vreme ce pe Mate 7 blitzul se afla în stânga. Observăm şi prezenţa unui scanner de amprente sub camera. Nu avem noutăţi cu privire la specificaţii, deci vi le vom reaminti pe cele pe care le ştim deja.

Huawei Mate S

Handsetul ar trebui să vină cu un ecran Full HD de 5.7 inch, cu panou cu sticlă curbată 2.5D, iar acest nou venit aduce şi un procesor Kirin 935, 3 GB RAM LPDDR4 şi o cameră de 20 de megapixeli. El mai vine şi cu o cameră frontală de 8 MP şi suport pentru Force Touch, plus o varietate de gesturi de control asociate scannerului de amprente, după cum promitea Huawei într-un teaser.

Huawei Mate S îşi confirmă pentru ultima oară designul prin intermediul unor fotografii hands-on în prim plan

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×