Avantree Priva II Review: Emiţător Bluetooth wireless pentru căşti/difuzoare Bluetooth; Cupon reducere de 15% inclus! (Video)

1.768 ori
<b>Avantree Priva II Review: Emiţător Bluetooth wireless pentru căşti/difuzoare Bluetooth; Cupon reducere de 15% inclus! (Video)</b>Nu testăm des accesorii, dar c&acirc;nd o facem, avem grijă să fie cele mai originale şi de calitate produse pe care le putem găsi. De la Avantree am testat deja acea staţie de &icirc;ncărcare USB, care adună toate firele de pe birou şi...

Nu testăm des accesorii, dar când o facem, avem grijă să fie cele mai originale şi de calitate produse pe care le putem găsi. De la Avantreeam testat deja acea staţie de încărcare USB, care adună toate firele de pe birou şi economiseşte spaţiu pentru utilizator. Azi vă prezentăm Avantree Priva II, un emiţător Bluetooth wireless, care va permite să conectaţi simultan 2 perechi de căşti fără fir sau difuzoare pentru a asculta muzică.

Imaginaţi-vă acest scenariu: un tată vrea să doarmă, iar cei doi copii vor să se uite la desene animate la TV. Cei mici vor folosi 2 căşti wireless conectate la Avantree Priva II, la rândul său conectat la TV. E vorba aici de un accesoriu circular şi compact, cu latență scăzută şi cu preţ de 50 de euro pe Amazon. Vă oferim şi o reducere la finalul articolului, dar despre mai jos.

Veţi folosi micul accesoriu pentru a scăpa de cabluri şi puteţi conecta 2 perechi de căşti wireless aici, dar şi difuzoare precum cel din clip. Conexiunea se face via Bluetooth evident, iar Priva II se conectează la player MP3, televizor, laptop, tableta sau telefon prin cablu RCA sau audio. Prima conectare poate dura puţin mai mult, dar în orice caz sub un minut, apoi reconectarea e o chestiune de secunde.

Avantree Priva II

Veţi muta butonul DC/Battery către Battery şi apoi apăsă pe butonul superior cu look metalic şi va începe pairing-ul. Căutarea de căşti sau difuzoare e semnalata prin cele 3 LED-uri cu iluminare intermitenta roşie/albastră. Iluminarea albastră înseamnă că v-aţi conectat. Acest device foloseşte tehnologie aptx, pentru un delay cât mai scăzut, chiar sub 40 ms.

Este oferit şi suport Bluetooth 4.1, profilul Bluetooth e de tip A2DP, iar Priva II are acoperire de 10 metri. Bateria sa îi asigură un timp de funcţionare de 8 ore, iar mărimea produsului este de 48 mm x 48 mm x 15 mm. Greutatea corpului este de 23 de grame, iar bazei de 7 grame. Această bază se ataşează magnetic la emiţător şi se poate şi lipi pe un perete în spatele televizorului de exemplu.

Avantree Priva II

Avantree oferă 12 luni garanţie pentru produs, iar alimentarea se poate realiza via port microUSB, de la un încărcător de telefon de exemplu sau de la PC. De menţionat şi că atunci când conectaţi 2 perechi de căşti/difuzoare, latentă ajunge la 170-250 ms. Am apreciat designul compact, acest model fiind destul de mic încât să încapă în orice buzunar şi având cam mărimea a 3 bomboane de ciocolată în formă de monede suprapuse.

Muzica s-a auzit excelent la căşti şi difuzor, fără delay şi fără probleme în redarea simultană la conectarea cu iPhone 6S-ul din clip. Ne-am si sincronizat foarte rapid. În cutia produsului se află cablul audio, cel microUSB-USB şi cel RCA cu terminaţie roşie şi albă. Avantree afirmă că accesoriul se va deconecta automat de la căşti/difuzoare după 10 minute de inactivitate.

Un plus este şi lipsa de sunet "static" în modul de alimentare DC. Calitatea audio este la nivel de CD şi avem parte de sunet stereo. Avantree Priva II are o baterie de 250 mAh (Li-Po) şi este un accesoriu de nota 10, excelent pentru a împărţi o experienţă multimedia cu un prieten sau un membru al familiei. Aici găsiţi linkul pentru a cumpăra produsul, iar aici: (TC318) -  vă aşteaptă un cupon de reducere de 15% de la Avantree.

Avantree Priva II Prezentare Video:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×