Prezentare Tenda Nova MW6 (2-pack): Sistem Wi-Fi mesh ce oferă acoperire de până la 330 metri pătrați

649 ori
<b>Prezentare Tenda Nova MW6 (2-pack): Sistem Wi-Fi mesh ce oferă acoperire de până la 330 metri pătrați</b>După ce în urmă cu doar câteva zile v-am vorbit despre amplificatorul de semnal wireless Tenda A15 (AC750) într-un articol dedicat, astăzi este momentul să aflați câte ceva despre un sistem Wi-Fi Mesh destinat

După ce în urmă cu doar câteva zile v-am vorbit despre amplificatorul de semnal wireless Tenda A15 (AC750) într-un articol dedicat, astăzi este momentul să aflați câte ceva despre un sistem Wi-Fi Mesh destinat apartamentelor mari sau celor care locuiesc la casă. Se numește TENDA Nova MW6 (2-pack) și după cum sugerează și denumirea sa, în cutie sunt oferite două unități mesh, dar mai multe descoperiți în rândurile de mai jos. 

TENDA Nova MW6 (2-PACK)

Încep cu unboxing-ul și trebuie să știți că acest sistem mesh Nova MW6 sosește într-un pachet cu adevărat premium, cel mai bine prezentat pe care l-am întâlnit până acum. Cutia de culoare neagră ascunde la interior compartimente în care se găsesc cele două unități mesh și accesoriile destinate funcționării.

Un burete protejează zona superioară a cutiei la interior și apropo de accesorii, printre acestea se află cele două adaptoare asociate unităților mesh, manuale de utilizare și setup, respectiv un cablu Ethernet plat de această dată. Există un ghid pentru instalarea rapidă și aflați că cele două unități Wi-Fi adoptă un format pătrat ce amintește cumva de un cub Rubik. Au colțuri ascuțite astfel că ar trebui ținute departe de cei mici.

TENDA Nova MW6 (2-PACK)

Continuând cu setup-ul, acesta se realizează în câțiva pași, pornind de la conectarea primei unități Mesh. Folosind cablul Ethernet conectați această unitate la modem după care va trebui să instalați aplicația Tenda WiFi pe telefon. Din aplicație conectați unitatea Nova configurată și veți primi ulterior un ghid pentru conectarea la internet. Apoi se instalează și cealaltă unitate și este recomandată plasarea la o distanță de sub 13 metri una de cealaltă. 

TENDA Nova MW6 (2-PACK)

Dacă ați urmat ghidul pas cu pas la final ar trebui ca și cea de-a doua unitate Mesh să se ilumineze în albastru, culoare ce confirmă o conexiune bună la internet. Aflați că cele două noduri Tenda MW6 vin echipate cu 1x port WAN, 1x port LAN și că acestea funcționează în standardul 802.11 ac. Se promit viteze de transfer de până la 300 Mbps în banda de 2.4 GHz, respectiv 867 Mbps în banda de 5 GHz. 

TENDA Nova MW6 (2-PACK)

Există și un buton de reset, dar și tehnologia Wave2 MU-MIMO prin care sistemul de față îmbunătățește eficiența comunicării. Sunt realizate și optimizări automate ale rețelei pentru a rămâne conectați tot timpul, iar un bonus este suportul Amazon Alexa. Din aplicație se poate monitoriza rețeaua Nova, configura, modifica diverși parametri sau permite accesul utilizatorilor.

Marele avantaj al unui astfel de sistem mesh este acoperirea generoasă, Tenda Nova MW6 (2-pack) oferind internet pe suprafețe de până la 330 metri pătrați. Este ideal pentru cei care locuiesc la casă și vor semnal peste tot și aflați că există și pachete cu 3 unități Nova ce duc acoperirea la 500 metri pătrați. Am testat acest setup într-un apartament cu 3 camere și conexiunea la internet a fost perfectă, fără întreruperi sau picaje de semnal.

Puteți găsi sistemul Tenda Nova MW6 în următoarele magazine:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×