Prezentare TP-Link Archer C6 AC1200: Router dual-band Gigabit cu tehnologie MU-MIMO

769 ori
<b>Prezentare TP-Link Archer C6 AC1200: Router dual-band Gigabit cu tehnologie MU-MIMO</b>În cazul în care vă amintiți, în vara anului trecut testam aici la Mobilissimo și routerul TP-Link Archer C5 AC1200, un model dual-band Gigabit care se remarca prin nivelul de performanță superioară oferit la pachet și prin

În cazul în care vă amintiți, în vara anului trecut testam aici la Mobilissimo și routerul TP-Link Archer C5 AC1200, un model dual-band Gigabit care se remarca prin nivelul de performanță superioară oferit la pachet și prin prețul accesibil. Acum pe masa de teste ajunge varianta actualizată numită TP-Link Archer C6 AC1200, un router despre care vă voi povesti mai jos și pe care aveți ocazia să îl căștigați la un giveaway. 

Ca de fiecare dată încep cu procesul de unboxing, astfel că în interiorul cutiei găsiți în primul rând router-ul pe o nuanță de negru glossy în zona superioară și cu o textură de tip diamant care îi dă o alură specială. Vine cu un adaptor de alimentare, un cablu Ethernet - Ethernet pentru setup și cu manualele de utilizare, respectiv un ghid de instalare rapidă.

TP-Link Archer C6 AC1200

Instalarea acestui router se face în doar câțiva pași prin conectarea cablului de rețea la portul Internet de pe router și ulterior conectarea cablului primit în pachet la unul dintre cele 4 porturi Ethernet de pe router la portul Ethernet de pe PC sau laptop. Odată finalizat acest proces se trece la configurarea routerului fie prin intermediul aplicației dedicate TP-Link Tether App, fie prin browser-ul web accesând adresa tplinkwifi.net sau 192.168.0.1 din bara de adrese. 

TP-Link Archer C6 AC1200

Vă puteți bucura apoi de acces la internet și asta la viteze spectaculoase. Aflați că routerul TP-Link Archer C6 AC1200 este un produs dual-band care lucrează atât în banda de 2.4 GHz oferind viteze de până la 300 Mbps pentru sarcinile de zi cu zi, cât și în banda de 5 GHz care este recomandată pentru streaming video HD și pentru jocuri online - care oferă viteze de până la 867 Mbps. 

TP-Link Archer C6 AC1200

TP-Link Archer C6 AC1200 dispune de 4 antene externe + o antenă internă care trimit semnalul Wi-Fi în fiecare colț al casei, eliminând și zonele fără semnal Wi-Fi. Există un mod Acces Point prin care rețeaua se poate partaja cu alte dispozitive wireless și grație tehnologiei MU-MIMO de aici, routerul poate servi simultan mai multe dispozitive, acestea obținând datele mai rapid și WiFi-ul fiind utilizat mai eficient.

TP-Link Archer C6 AC1200

Routerul funcționează în standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac și are un port Gigabit WAN și 4x porturi Gigabit LAN, port de alimentare, buton power on/off, buton reset și un buton Wi-Fi on/off. Vitezele mari de acces și acoperirea sporită sunt punctele forte ale acestui router, dar și prețul avantajos constituie un punct de bifat în cazul unei potențiale achiziții. 

TP-Link Archer C6 AC1200

Pe parcursul testării acestui router nu am întâmpinat probleme, produsul funcționând fără cusur, iar raportat la vitezele obținute, acestea sunt rezultatul unei conexiuni în banda de 2.4 GHz (singura suportată de laptop-ul meu). Găsiți routerul TP-Link C6 AC1200 în oferta magazinelor de mai jos și curând veți afla detaliile concursului prin care veți putea câștiga acest produs! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×