CAT S61 Review (Introducere, Design, Display)

2.422 ori
<b>CAT S61 Review</b>Nu ştiu voi la ce vă uitaţi pe Discovery, dar eu mă uit la emisiuni tip "Dirty Jobs" sau cele cu camionagii în Alaska. Acele meserii masculine, dure şi periculoase au ceva în comun: brandul Caterpillar. Cunoscut şi drept CAT, acel brand are sub umbrelă..

Introducere

Nu ştiu voi la ce vă uitaţi pe Discovery, dar eu mă uit la emisiuni tip "Dirty Jobs" sau cele cu camionagii în Alaska. Acele meserii masculine, dure şi periculoase au ceva în comun: brandul Caterpillar. Cunoscut şi drept CAT, acel brand are sub umbrelă să excavatoare, motostivuitoare, bocanci şi alte echipamente pentru munci periculoase şi dure. Au şi telefoane în portofoliu, iar unul dintre ele este CAT S61.

Pe lângă faptul că este un telefon robust, este şi un smartphone midrange destul de capabil şi o unealtă de lucru. Are un senzor special FLIR pentru măsurarea temperaturii şi realizarea unei hărţi termice, o "ruletă" laser şi un senzor pentru aerul poluat. Rezistă la scăpări pe beton, scufundare în apă, praf, umiditate, sare, temperaturi extreme şi vine la preţul de 3,999 lei pe piaţa locală.

Ne-a plăcut aşa mult ca acum face parte din echipa Mobilissimo.ro şi de acum încolo va realiza la fiecare recenzie hărţi termice ale telefoanelor şi tabletelor, în care vom vedea cele mai fierbinţi puncte. La ce teste dure l-am supus pe acest killer aflaţi mai jos.

Design CAT S61

Am trecut cu tractorul peste el şi a "trăit să spună povestea"

Ne bucurăm de fiecare dată când punem mâna pe un telefon robust, pentru că noi nu facem prea des drop test-uri, aşa că ne facem de cap cu acele handset-uri. CAT S61 e gândit să supravieţuiască în medii dure şi în situaţii în care oamenii lucrează cu oţel, petrol, buşteni uriaşi sau îngrăşăminte agricole.

CAT S61, test de rezistență (video)

Telefon masculin şi robust el a ajuns la câmp la Mobilissimo.ro şi am trecut peste el cu tractorul şi remorcă de tractor. A fost doar pentru a împinge la maxim limitele sale şi în mod evident NU este acoperit de garanţia CAT. Din ciclul "Nu încerca aşa ceva acasă", nu vă recomandăm experimente de gen. Cert e că telefonul a supravieţuit (vedeți aici) şi după asta şi după scăpări pe beton, scufundări în apă şi zile bune tăvălit în praf, nisip, noroi.

Are un corp din metal şi cauciuc, capace pe toate porturile şi orificiile şi certificare IP68, dar şi IP69K. Rezistă la apă până la o adâncime de 3 metri timp de 60 de minute. Face faţă şi unei scăpări de până la 1.8 metri înălţime direct pe beton şi rezistă la vibraţii, sare, umiditate şi temperaturi între -25 grade Celsius şi +55 grade Celsius. Măsoară 13 mm în grosime şi cântăreşte 250 de grame, iar aderenta sa este excelentă.

Oferă butoane fizice pentru toate funcţiile sale, încât să poată fi folosit uşor şi sub apă. Iar ecranul ştie input şi cu mâinile ude sau mănuşi. Nu putem dori mai mult de la un telefon robust.

Display CAT S61

Fix ce trebuie pentru munca în orice mediu

CAT S61 are un ecran mic după standardele actuale, de 5.2 inch, dar cu o luminozitate care face de râs mulţi grei. Vorbim aici despre un panou tipic de midrange, un IPS LCD Full HD, care suportő inputul cu degetele ude sau cu mănuşi.

Displayüul lui CAT S61 vazut la microscop

Are protecţie Gorilla Glass 5, iar la experienţa noastră de playback video am avut parte de luminozitate foarte ridicată, contrast excelent în soare dogoritor şi culori bine calibrate. Unghiurile de vizualizare sunt largi. Sub microscop ni s-a dezvăluit un aranjament de pixeli RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am atins un excelent 603 LUX, ceea ce pune telefonul pe locul 12 all time în topul nostru de 200+ telefoane (fără cele cu reglaj special pentru expunerea la soare).

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 19.CAT S61603 (LUX)
 • 20.Xiaomi Mi Mix 3603 (LUX)
 • 21.Huawei Mate 30 Pro603 (LUX)
 • 22.OnePlus 6597 (LUX)
 • 23.Xiaomi Mi 9T591 (LUX)
 • 24.OnePlus 7 Pro590 (LUX)
 • 25.Motorola Moto Z3 Play587 (LUX)
 • 26.ASUS ROG Phone II584 (LUX)
 • 27.Samsung Galaxy S7 Edge581 (LUX)

Cu această valoare sare peste OnePlus 6, Xperia XZ2 şi Google Pixel 2 XL, dar rămâne sub iPhone X şi Huawei P20 Pro. Funcţiile şi setările ecranului sunt clasice, printre ele şi Night Light, mărimea fontului şi mărimea itemurilor de pe ecran. Night Light ne scapă de lumină albastră, care face rău la ochi. Ecran perfect.

Display CAT S61

 • 1234
CAT S619,0510
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×