Motorola Moto G7 Plus Review (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.110 ori
<b>Motorola Moto G7 Plus Review</b>Seria Motorola Moto G7 a debutat pe 7 februarie în România, iar noi am fost acolo să asistăm la debut. Imediat după, l-am scos din cutie pe Moto G7 Power şi a venit şi recenzia, propulsându-l pe primul loc în topul battery phone-urilor testate la..

Introducere

Seria Motorola Moto G7 a debutat pe 7 februarie în România, iar noi am fost acolo să asistăm la debut. Imediat după, l-am scos din cutie pe Moto G7 Power şi a venit şi recenzia, propulsându-l pe primul loc în topul battery phone-urilor testate la Mobilissimo.ro. Apoi l-am scos din cutie şi pe Moto G7 Plus, care pare să fie cel mai atractiv telefon midrange al momentului, la capitolul multimedia.

Câte telefoane se mai laudă la un preţ de 1.300 de lei cu difuzoare stereo, filmare 4K cu camera din spate şi față şi stabilizare optică pe camera principală? Toate la pachet cu un Android Pie curat şi mai comod la navigare decât Pixel 3 XL. Ca format nu se schimbă mult faţă de Moto G6 Plus, dar la hardware sunt câteva ajustări binevenite în 2019. Hai să le descoperim!

Video Review Motorola Moto G7 Plus

Disponibilitate Motorola Moto G7 Plus

Prețuri actualizate
  • 1
Motorola Moto G7 Plus
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×