Motorola Moto G7 Power Unboxing: telefonul cu baterie 5000 mAh, Android Pie e aici; Iată ce e în cutie (Video)

2.840 ori
<b>Motorola Moto G7 Power Unboxing: telefonul cu baterie 5000 mAh, Android Pie e aici; Iată ce e în cutie (Video)</b>Ne-am jucat puţin cu Motorola Moto G7 Power în ziua debutul sau internaţional, pe 7 februarie, şi iată că deja revenim cu un unboxing. Acesta este un battery phone de nouă generaţie, cu o baterie de 5000 mAh la bord şi cu Android Pie.

Ne-am jucat puţin cu Motorola Moto G7 Power în ziua debutul sau internaţional, pe 7 februarie, şi iată că deja revenim cu un unboxing. Acesta este un battery phone de nouă generaţie, cu o baterie de 5.000 mAh la bord şi cu Android Pie. Cam ele ar fi selling point-urile, plus filmarea 4K. Preţul recomandat este de 999 lei, dar Digi Mobil deja a listat device-ul la 899 lei, cu abonament Digi Mobil Optim Nelimitat de 5 euro pe lună.

Motorola Moto G7 Power, continutul cutiei

Seria Moto G7 a fost anunţată pe plan local în această săptămână şi le mai include şi pe Moto G7 şi Moto G7 Play, care vor sosi în magazine în martie. Moto G7 Plus este şi el disponibil, cu preţ recomandat de 1.399 lei (1.249 lei la Digi Mobil cu abonament Digi Mobil Optim Nelimitat de 5 euro pe lună). Revenind totuşi la starul acestui unboxing, Moto G7 Power, el nu e foarte diferit de seria Moto G6 la prima vedere.

Motorola Moto G7 Power scos din cutie

Păstrează aspectul, formatul şi luciul, doar că are un breton lat sus, un decupaj în ecran. Măsoară 9.3 mm în grosime şi cântăreşte 193 de grame, ambele valori măricele, dar uşor de iertat pentru bateria generoasă de la bord. În cutia verde a lui Moto G7 Power (acelaşi verde ca şi al seriei Moto G6) găsim încărcătorul Turbopower de 15W, cablul USB Type-C, manualul, garanţia, cheiţa metalică pentru SIM şi o husă transparentă şi flexibilă.

Accesorii Motorola Moto G7 Power

Telefonul aduce un procesor cu care nu m-am mai întâlnit până acum, un Snapdragon 632, cu GPU Adreno 506. Mă aştept să fie marginal mai bun decât Snapdragon 630 şi puţin sub Snapdragon 636. Avem şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus slot microSD. Ecranul este unul generos pentru gama battery phone, cu panou de 6.2 inch IPS LCD cu rezoluţie de 1520 x 720 pixeli.

Cititorul de amprente se afla în spate şi tot în spate găsim o cameră singulară de 12 MP cu bliţ LED, care ştie filmare 4K. Pentru selfie avem o cameră de 8 MP, iar ca OS primim Android Pie cel curat, şi cu câteva Moto Action şi funcţii extra. Avem şi un meniu nou de multitasking adus de Pie. Telefonul are 3 variante de culoare: negru, albastru şi violet, dar nu garantez că toate ajung la noi în ţară.

Pe hârtie ni se promit 2-3 zile de utilizare şi abia aştept să văd ce poate acest model comparat cu marele rival ASUS ZenFone Max Pro (M2).

Motorola Moto G7 Power, prețuri actualizate:

Motorola Moto G7 Power Video Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×