Motorola Moto G7 Power Review (Introducere, Design, Display)

2.610 ori
<b>Motorola Moto G7 Power Review</b>Nu e niciodată criză de battery phone-uri pe piaţă, de asta vă asigur. Când nu scoate ASUS unul, vine Motorola cu altul, iar firme ca iHunt sau Energizer ne propun "mamuţi" tot mai des. 5000 mAh pe un telefon e deja o normalitate în zona midrange..

Introducere

Nu e niciodată criză de battery phone-uri pe piaţă, de asta vă asigur. Când nu scoate ASUS unul, vine Motorola cu altul, iar firme ca iHunt sau Energizer ne propun "mamuţi" tot mai des. 5000 mAh pe un telefon e deja o normalitate în zona midrange. Moto G7 Power e totuşi un battery phone prin excelenţă, anunţat pe 7 februarie, alături de toată gama Moto G7 (îl avem şi pe Moto G7 Plus în teste). Am fost acolo pentru un hands-on, apoi i-am făcut unboxing-ul şi acum e momentul pentru recenzie

Terminalul costă în jur de 900 de lei şi vine cu Android Pie curat şi aerisit. Are ecran generos de 6.2 inch, camera singulară şi procesor din seria Snapdragon 600x. Are şi breton destul de lat, iar spatele aduce multişor cu seria Moto G6. Vă pot spune de pe acum că avem un campion între campioni aici, iar bateria o să facă istorie.

Design Motorola Moto G7 Power

Rezonabil de greu, solid şi gros pentru un battery phone

Motorola nu a făcut schimbări uriaşe la seria Moto G7 faţă de cea Moto G6, păstrând identitatea vizuală intactă, cel puţin în spate. În faţă apar bretoane de generaţie nouă. Moto G7 Power are un breton destul de lat, dar cu care ne-am obişnuit în ultimul an.

Telefonul este fabricat din plastic, o "sticlă polimerică" care imită bine sticlă reală în spate. E uşor alunecos şi atrage amprente şi grăsime pe spate, dar din fericire avem şi o husă la pachet, ceva mai aderentă. Moto G7 Power măsoară 9.4 mm în grosime şi cântăreşte 198 de grame, acceptabil pentru un battery phone. Surpriza vine din faptul că acest device cu ecran de 6.2 inch e destul de uşor de folosit cu o singură mână.

Motorola afirmă şi că acest device poate respinge lichidele, deşi nu e certificat IP68 sau 67. Avem protecţie Gorilla Glass în faţă, iar ca look, acest terminal arată mai scump decât preţul său real. Câtă vreme e uşor de utilizat cu o singură mână şi arata binişor, avem numai cuvinte pozitive pentru el. E şi destul de solid şi nu pare predispus la spargeri grave în caz de scăpare.

Display Motorola Moto G7 Power

Luminos si colorat cum trebuie, dar nu perfect

Motorola Moto G7 Power are un ecran mare pentru un battery phone, care tradiţional nu sar de 6 inch. Vine cu un panou de 6.2 inch, dar are oarecum sens diagonala mare, pentru că ar fi păcat să nu consumi video având o baterie aşa bună la bord.

Display-ul lui Motorola Moto G7 Power vazut la microscop

Telefonul de faţă vine cu un ecran IPS LCD LTPS de 6.2 inch, cu rezoluţie de 1520 x 720 pixeli şi aspect 19:9. Are protecţie Gorilla Glass 3 şi muchii destul de groase, dar bretonul e rezonabil ca dimensiuni, pentru preţul practicat aici şi având în vedere că e ceva inaugural la Moto. Experienţa de vizualizare ne-a adus culori bine calibrate, luminozitate mulţumitoare, dar mi s-a părut că ecranul e cam gri în interfaţa şi la vizionare video.

Nici contrastul şi vizibilitatea la soare nu mi s-au părut deosebite, ci acceptabile. Unghiurile de vizualizare sunt largi, iar la testul cu microscopul am observat aranjamentul de pixeli RGB Stripes. La testul cu luxmetrul am ajuns la 441 LUX (o valoare bună la midrange), depăşind LG G6 şi HTC U11, dar şi Nokia 5.1 Plus. Rămânem sub Xiaomi Mi A1, Xperia XA2 şi Nokia 5 totuşi.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 143.Motorola Moto G7 Power441 (LUX)
 • 144.Allview V2 Viper X440 (LUX)
 • 145.Samsung Galaxy J5 (2016)440 (LUX)
 • 146.Motorola Moto G6 Play439 (LUX)
 • 147.Samsung Galaxy A6 (2018)438 (LUX)
 • 148.Motorola One Vision438 (LUX)
 • 149.Allview X4 Soul436 (LUX)
 • 150.Nokia 7 Plus436 (LUX)
 • 151.Xiaomi Redmi Note 8 Pro434 (LUX)

Setările au de-a face cu Night Light, Adaptive Brightness şi avem şi zona Colors, cu reglaje Natural, Boosted şi Saturated. Umblăm şi la mărimea fontului şi afişajului.

 • 1234
Motorola Moto G7 Power8,5810
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×