Recenzie HTC Desire HD - urmașul lui Desire sau un upgrade pentru HTC HD2? (Video)

4.280 ori
<b>Recenzie HTC Desire HD - urmașul lui Desire sau un upgrade pentru HTC HD2? (Video)</b>După cum ați aflat din topul nostru pe 2010, HTC Desire a ieșit pe locul 3 la capitolul cele mai apreciate handseturi ale anului, într-un sondaj efectuat în rândul cititorilor Mobilissimo. Ei bine, unul dintre urmașii săi, Desire HD promite să...

După cum ați aflat din topul nostru pe 2010, HTC Desire a ieșit pe locul 3 la capitolul cele mai apreciate handseturi ale anului, Într-un sondaj efectuat În rândul cititorilor Mobilissimo. Ei bine, unul dintre urmașii săi, Desire HD promite o evoluție bună, mai ales având În vedere performanța sa, pe care am testat-o În recenzia pe care o puteți vedea mai jos. Ce am avut de spus despre acest terminal Android 2.2 aflați imediat.

Recenzie HTC Desire HD - urmașul lui Desire sau un upgrade pentru HTC HD2? (Video)

După cum afirmam in titlu, putem considera acest smartphone atât un urmaș pentru HTC HD2, cât și pentru HTC Desire, deși pentru primul mai Îndreptățit este HTC HD7 să Îi fie succesor direct. În primul rând am fost șocați să constatăm că acest terminal are capace pentru fiecare segment interior: baterie, cartelă SIM și card de memorie. Îmbinarea lor este puțin neobișnuită, dar am trecut peste acest aspect și am descoperit o cameră impresionantă În partea din spate, cu senzor de 8 megapixeli și bliț dual LED.

HTC Desire HD etalează În partea frontală un superb display LCD capacitiv de 4.3 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și suport pentru redarea imaginilor În 16 milioane de culori. Sub carcasă se află un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz, 768MB RAM, 1.5GB memorie internă, care poate fi extinsă cu până la 32GB via card microSD.

Android 2.2 se mișcă excelent În aceste condiții, având destul RAM și putere de procesare să zburde și bănuim că aceste dotări vor fi de ajuns și pentru Android 2.3 și chiar 3.0. Interfața Sense arată excelent și permite o customizare cu doar câteva click-uri a telefonului. Revenind pentru o secundă la cameră, vă recomandăm să aruncați o privire pe contul nostru Flickr, pentru a vedea ce poate HTC Desire HD la capitolul foto.

După autofocus, bliț dual LED, focus manual, geo-tagging, detectare facială și ISO de nivel 800, vă prezentăm și o mostră de captură video, acest model HTC fiind capabil de autofocus și zoom În timpul filmării În format HD 720p.

Playback-ul media este practic o experiență de Înaltă fidelitate, iar ca dovadă stau și logo-urile Dolby Digital și funcția SRS WOW HD de pe acest telefon.

HTC Desire HD este unul dintre telefoanele producătorului taiwanez care promovează debutul lui HTCSense.com, site cu ajutorul căruia vă puteți face backup și administra datele personale, dacă vă pierdeți telefonul și puteți și să Îl localizați, dacă doriți. În cele din urmă, dacă deja simțiți nevoia să achiziționați terminalul după ce ați aflat toate aceste date, Îl puteți găsi la Orange, la prețuri ce pornesc de 199 euro, până la 560.48 EUR.

Sau puteți opta pentru un BlackBerry Torch, dacă sunteți genul omului de afaceri sau tânărul Întreprinzător. Pe final vă urăm sărbători fericite, un Crăciun cumpătat și multă inspirație În alegerea unui telefon care să vă facă trecerea În 2011 cât mai lină.

HTC Desire HD
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×