Recenzie BlackBerry Torch - cum Întâmpinăm BlackBerry OS 6.0 În România (Video)

2.708 ori
<b>Recenzie BlackBerry Torch - cum Întâmpinăm BlackBerry OS 6.0 În România (Video)</b>A venit momentul unei noi recenzii Mobilissimo.ro, de această dată cu invitat special tocmai din Canada, BlackBerry Torch. Fabricat de celebra companie RIM, acest terminal reprezintă o premieră, fiind primul model ce rulează BlackBerry OS 6.0, atât...

A venit momentul unei noi recenzii Mobilissimo.ro, de această dată cu invitat special tocmai din Canada, BlackBerry Torch. Fabricat de celebra companie RIM, acest terminal reprezintă o premieră, fiind primul model ce rulează BlackBerry OS 6.0, atât la nivel internațional, cât și În țara noastră. Cum s-a comportat acest smartphone pe masa de noastră de teste aflați În rândurile următoare.
Â

Torch este un terminal elegant cu design surprinzător pentru RIM, deoarece adopta formatul slider. Smartphone-ul este subțire și vine cu un ecran touch de 3.2 inchi, Însoțit de un trackball optic pentru navigare. Partea glisantă a noului BlackBerry ascunde o tastatură full QWERTY pe care o puteți vedea În acțiune În recenzie și care pare puțin prea mică și Înghesuită.

Camera acestui terminal folosește un senzor de 5 megapixeli, cu aportul unui bliț LED, iar fotografiile realizate cu ajutorul său le puteți vedea pe contul nostru Flickr. Am fost puțin dezamăgiți de rezoluția ecranului lui Torch (360 x 480 pixeli), dar măcar display-ul răspunde prompt la comenzi, deși este departe de Retina Display de pe iPhone 4.
Â

Ce se ascunde sub carcasa elegantă a acestui BlackBerry? Un procesor de 624 MHz, 512MB RAM și 512MB ROM. La pachet cu telefonul sosește un card microSD de 4GB, dar puteți extinde memoria telefonului cu până la 32GB. În ce privește conectivitatea beneficiem de 3G HSDPA, HSUPA, EDGE, WiFi și Bluetooth, dar nici urmă de ieșire HDMI, din păcate.

Semnalul și calitatea audio sunt ireproșabile la acest handset, iar revenind pentru o clipă la camera trebuie să menționăm că rezoluția să maximă la captura video este de 640 x 480 pixeli, dar vom lăsa clipul de mai jos realizat cu Torch să vă spună mai mult.
Â

Am fost mulțumiți de funcția Mail și de integrarea retelor de socializare, În vreme ce browserul bazat pe WebKit a părut a suferi de lag atunci când se Întâlnea cu site-uri bazate pe Flash. În cele din urmă, am trăit cu regretul că magazinul de aplicații App World nu funcționează În țara noastră, deoarece am fi dorit să descărcăm aplicații și jocuri și să le testăm pe acest handset.

Dacă vă face cu ochiul acest model BlackBerry, nu ezitați să vizionați Întreaga recenzie și galeria foto de mai jos, pentru ca apoi să răspundeți la Întrebarea: am nevoie de un Torch sau nu În buzunarul meu? Depinde foarte mult de genul de persoană care sunteți... om de afaceri, tânăr antreprenor, student etc.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×