RETROreview HTC Galaxy 100: un PDA Galaxy înainte de vreme, metamorfozat drept un I-Mate PDA-N

1.318 ori
<b>RETROreview HTC Galaxy 100: un PDA Galaxy înainte de vreme, metamorfozat drept un I-Mate PDA-N</b>Iată-ne cu &icirc;ncă o prezentare nostalgică marca RETROreview la Mobilissimo.ro, de această dată av&acirc;nd ca vedetă un model PDA&nbsp;de la HTC. El provine din perioada c&acirc;nd HTC era OEM pentru alte companii mari tech, precum I-Mate...

Iată-ne cu încă o prezentare nostalgică marca RETROreview la Mobilissimo.ro, de această dată având ca vedetă un model PDA de la HTC. El provine din perioada când HTC era OEM pentru alte companii mari tech, precum I-Mate în acest caz. Acest model se numeşte HTC Galaxy 100 în versiunea de bază, dar I-Mate l-a rebranduit în I-Mate PDA-N.

În precedentele recenzii ne-am axat pe modele Nokia şi Ericsson, dar şi pe primul handset cu Android lansat vreodată, T-Mobile G1. Iată-ne acum cu un model numit în mod interesant Galaxy, chiar înainte ca Samsung să facă senzaţie cu a sa serie celebră, deşi nu putem acuza pe nimeni că a tras cu urechea sau ochiul, acest brand fiind folosit într-o tonă de alte domenii, inclusiv auto!

RETROreview HTC Galaxy 100

Galaxy 100 avea un corp din metal foarte solid şi nu se ferea să ofere şi un stylus din acelaşi material, lucru impresionant, având în vedere că la ora actuală suntem invadaţi de stylusuri din plastic. E şocant să vezi acum un telefon cu slot pentru carduri SD (MMC), dar exact asta suporta modelul de faţă, provocând nostalgie.

RETROreview HTC Galaxy 100: un PDA Galaxy înainte de vreme, metamorfozat drept un I-Mate PDA-N

I-Mate PDA-N avea şi un joystick foarte comod pentru navigare în meniuri şi în mod interesant nu se axa pe GSM pentru apeluri, ci pe VoIP/Skype. Soluţiile celor de la TomTom erau preinstalate pe acest dispozitiv, oferind o navigare GPS excelentă. Am fost surprins şi de uşurinţa navigării în interfaţa lui Windows Mobile, chiar şi pe diagonala mică în ziua de azi, de 2.8 inch.

HTC Galaxy 100

Mai multe detalii aflaţi din clipul de prezentare RETROreview şi trebuie sa stiti că acesta e ultimul review de genul în acest an, urmând ca în 2016 să ne reîntâlnim cu astfel de călătorii în timp din nou.

RETROreview HTC Galaxy 100

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×