Review HTC HD7 - succesorul lui HTC HD2 cu Windows Phone 7 și numeroase îmbunătățiri (Video)

3.882 ori
<b>Review HTC HD7 - succesorul lui HTC HD2 cu Windows Phone 7 și numeroase îmbunătățiri (Video)</b>Dacă HTC Desire HD (recenzie aici) a putut fi considerat la momentul apariției sale un succesor pentru HTC HD2, ei bine HTC HD7 are și mai mult dreptul la acest titlu. La urma urmei vorbim despre telefonul care inițial avea nume de cod HTC HD3, deci...

Dacă HTC Desire HD (recenzie aici) a putut fi considerat la momentul apariției sale un succesor pentru HTC HD2, ei bine HTC HD7 are și mai mult dreptul la acest titlu. La urma urmei vorbim despre telefonul care inițial avea nume de cod HTC HD3, deci mai clar de atât nu se poate... Terminând cu gradele de rudenie între super-smartphone-uri trecem direct la recenzia noastră a handsetului Windows Phone 7 cu cea mai mare diagonală de până acum.

Avem de-a face cu un telefon de dimensiuni mari, cu un ecran touch capacitiv de 4.3 inch cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. în partea din spate a terminalului se afla o cameră de 5 megapixeli, iar sub carcasa mată se ascunde un procesor Qualcomm de 1GHz, însoțit de 512MB RAM și 576MB ROM, plus 8GB spațiu de stocare. știm că 8GB nu sunt de ajuns, dar aceasta este memoria alocată versiunii europene, în vreme ce modelele HTC HD7 din Asia primesc 16GB.

La capitolul conectivitate, noul HTC furnizează WiFi, 3G și Bluetooth, iar trecând la baterie, unitatea de 1230 mAh asigură o zi de funcționare normală sau 6-8 ore dacă porniți toate funcțiile și tipurile de conectivitate. Cu Windows Phone 7 ne-am familiarizat deja în recenzia lui LG Optimus 7, iar ceea ce aduce în plus OS-ul pe HTC HD7 este un Hub din interfața sa, numit în mod previzibil HTC Hub și ca un mic avantaj aplicația YouTube preinstalată. HTC Hub are animații foarte impresionante, în special la secțiunea Meteo.

Review HTC HD7 - succesorul lui HTC HD2 cu Windows Phone 7 și numeroase Îmbunătățiri (Video)

Revenim pentru o secundă la camera de 5MP cu senzor CMOS și vă invităm să aruncați o privire asupra fotografiilor realizate cu acest telefon, pe care le găsiți în această galerie. Camera este capabilă și de captură HD 720p, după cum arată foarte clar următorul clip, dar păcat de memoria de 8GB, care nu poate stoca foarte multe video-uri HD.

Zune își face treaba excelent când vine vorba de muzică și filme, iar suportul rabatabil din partea din spate a terminalului este perfect pentru vizionarea unui film. Experiența va fi totuși puțin afectată de calitatea mediocră a difuzorului acestui smartphone. Internet Explorer a fost și el testat de către echipa Mobilissimo și veți afla și câte puncte a scos în benchmark-uri din aceeași recenzie.

Ei bine, dacă la finalul acestui clip sunteți tentați de HTC HD7, aveți opțiunea să îl achiziționați de la acești e-taileri:

eMAG: 2.419 RON

evoMAG:2.399 RON

MarketOnline:2.395 RON

Nu uitați să aruncați o privire și asupra galeriei foto de mai jos, pentru o privire mai amănunțită asupra designului clasic HTC.

HTC HD7
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×