Recenzie LG Optimus 7 - LG Optimus 7, debutul lui Windows Phone 7 În România și pe masa de teste Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 4.223 ori
<b>Recenzie LG Optimus 7 - LG Optimus 7, debutul lui Windows Phone 7 În România și pe masa de teste Mobilissimo (Video)</b>Windows Phone 7 a sosit în sfârșit pe masa de teste Mobilissimo.ro prin intermediul primului terminal ce ruleaza acest OS și este disponibil în țara noastră, LG Optimus 7 (E900). &nbsp; Trebuie să menționăm din start că recenzia lui Optimus 7...

Windows Phone 7 a sosit în sfârșit pe masa de teste Mobilissimo.ro prin intermediul primului terminal ce ruleaza acest OS și este disponibil în țara noastră, LG Optimus 7 (E900).

Trebuie să menționăm din start că recenzia lui Optimus 7 este de fapt și o recenzie a sistemului de operare Windows Phone 7, care a fost disecat în detaliu în clipurile integrate în acest articol. Puteți observa cu ușurință că terminalul LG este atractiv ca design, iar punând mâna pe el simțiți imediat calitatea materialelor sale. Nici display-ul nu este de neglijat, un superb ecran WVGA, cu o rezoluție maximă de 800 x 480 pixeli.

Sub carcasa acestui model se află hardware de ultimă oră, ce include un procesor Qualcomm de 1GHz, 512MB RAM și 512MB ROM, la care se adaugă o memorie interna de 16 GB. și opțiunile de conectivitate ale lui Optimus 7 sunt destul de variante, fie că e vorba de Bluetooth stereo cu A2DP, GPS, 3G (HSDPA/HSUPA), WiFi sau DLNA.

în privința OS-ului, am analizat întâi faimoasele Hub-uri, punctul central al interfaței Metro, pe care se bazează WP7. Acestea oferă acces către cele mai importante funcții ale telefonului, prezentând și un scurt preview a ceea ce se ascunde la doar un click distanță. Hub-ul People este reprezentat de un "live tile", care prezintă actualizarile contactelor dumneavoastră în timp real și trebuie să aveți grijă să nu abuzați de astfel de tile-uri, deoarece veți îngreuna experiența de navigare.

Panorama

Trecem la mailuri, unde descoperim sincronizarea cu serverul Exchange, la care nu am avut nimic de obiectat, acesta fiind uneori mai rapid decat Outlook-ul pentru PC. Un alt punct în plus pentru LG Optimus 7 este aplicația Panorama Shot, care permite realizarea de fotografii panoramice impresionante, combinând un maximum de 5 cadre, pentru un rezultat surprinzător, după cum puteți vedea și în imaginile atașate.Veți găsi poze făcute cu camera lui LG Optimus 7 într-un album dedicat pe pagina Facebook Mobilissimo. Deasemenea puteti urmari un video sample mai jos:

Fiindcă nu putem neglija experiența Xbox Live pe acest telefon, trebuie să menționăm că am testat câteva titluri clasice pe noua platformă, printre care se numără Earthworm Jim, Need For Speed Undercover și the Harvest, toate disponibile acum în varianta trial, cu o grafică impecabilă și control intuitiv.

Zune își face treaba excelent la capitolul Muzică și Video și poate fi folosit pentru încărcarea de melodii și clipuri video pe terminalele WP7. Practic, acesta este iTunes-ul celor de la Microsoft, cu un player care suportă fără probleme AVI-uri MPG-uri fără conversie. Lipsa de lag și calitatea video și audio sunt de apreciat, după cum este și prezența funcției radio, cu suport pentru RDS și posturi favorite.

Recenzie LG Optimus 7 - LG Optimus 7, debutul lui Windows Phone 7 În România și pe masa de teste Mobilissimo (Video)

La capitolul aplicații beneficiați atât de Marketplace-ul cu softuri plătite și trial de la Microsoft, cât și de un magazin de la LG (LG App Store), cu aplicații gratuite dezvoltate de producătorul asiatic. Aspectul navigațional al lui Optimus 7 este un alt plus, iar Bing Maps face o impresie bună, astfel că veți uita că nu folosiți Google Maps destul de rapid. Din păcate, nu beneficiem de suport pentru navigarea turn by turn în Romania via Bing.

Office Mobile este cireașa de pe tort în cazul lui LG Optimus 7, suportând citirea și editarea documentelor, într-o experiență care ar face gelos un desktop. în plus beneficiați de funcțiile Share Point și One Note, foarte apreciate de corporații.

Handsetul este disponibil în oferta Vodafone la prețuri ce pornesc de la 129 de euro, împreună cu abonamentul Complet 2000 și Internet pe mobil 1GB pe 2 ani. Puteți deasemnenea opta pentru varianta la liber, care implică cheltuirea a aproximativ 2.200 RON. și acum un mic teaser, pentru cei pe care i-am făcut curioși cu această recenzie. Puteți ghici ce telefon va sosi pe masa noastră de teste? Vă putem spune doar că unul este la a patra generație a seriei, iar dacă nu vom reuși să il primim pe acesta, alternativa este un "nepot" al lui Nexus One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×