Review HTC Incredible S - singurul mod În care Froyo e mai bun decât Gingerbread (Video)

5.765 ori
<b>Review HTC Incredible S - singurul mod În care Froyo e mai bun decât Gingerbread (Video)</b>Este cunoscut faptul că nivelul de customizare al celor de la HTC prin interfața Sense este unic și greu de egalat, mai ales când vine vorba de terminale Android. și totuși am fost surprinși în cazul lui HTC Incredible S cât de departe s-a ajuns...

Este cunoscut faptul că nivelul de customizare al celor de la HTC prin interfața Sense este unic și greu de egalat, mai ales când vine vorba de terminale Android. și totuși am fost surprinși în cazul lui HTC Incredible S cât de departe s-a ajuns cu această customizare, după cum veți afla din recenzia video pe care v-o prezentăm în următoarele rânduri.

HTC Incredible S rulează Android 2.2 Froyo, dar cea mai nouă versiune a interfaței Sense ne oferă o experiență care o depășește și pe cea din Android 2.3 Gingerbread. Designul terminalului este unul care amintește puțin de HTC HD7, mai ales când vine vorba de partea din spate a carcasei, cea care acoperă bateria. Nu am fost chiar fanul plasării slotului SIM sub baterie, iar cel microSD este încorporat foarte discret în terminal, ceea ce e de apreciat.

Trebuie să vă reamintim că am avut ocazia să asistăm la debutul acestui model, anunțat de către HTC la MWC 2011 în Barcelona. Iată aici și primul nostru contact cu telefonul și un mic teasing prin unboxing realizat cu puțin timp în urmă aici.

Review HTC Incredible S

Acest model HTC măsoară 11.7 mm în grosime și cântărește 135.5 grame, deci nu este chiar o "cărămidă", dar nici foarte subțirele Samsung Galaxy S II. Dotările sale includ un display capacitiv touch SLCD de 4 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 1.1GB ROM, 768MB RAM și un slot pentru carduri microSD de până la 32GB.

Incredible S se folosește de conexiuni HSDPA, WiFi 802.11 b/g/n, DLNA și Bluetooth 2.1. Trecând la "creierul" smartphone-ului, acesta este un procesor Scorpion de 1 GHz, operând împreună cu un GPU Adreno 205, care face jocurile și filmele să se vadă excelent. în plus, testul Quadrant a fost mai mult decât grăitor, atunci când l-am realizat pe acest model, el atingând peste 1500 de puncte și depășind modele precum Samsung Galaxy S sau Nexus S.

Mostre foto realizate cu HTC Incredible S

Terminalul folsoeste o cameră de 8 megapixeli, cu bliț dual LED , autofocus, touch focus și suport pentru captură video 720p la 30 fps. Găsiți mostre de fotografii realizate cu telefonul aici și o mostră de captură video la interior, imediat mai jos. Acesta este un concert, cel al Budapest Gypsy Symphony Orchestra, dacă v-am făcut curioși.

și iată camera testată și seara la exterior, urmat de un test de captură video realizat ziua.

Mai multe detalii despre HTC Incredible S aflați din recenzia noastră completă video de mai jos și trebuie să vă spunem că telefonul ne-a impresionat plăcut și riscă să devină modelul nostru preferat Android, asta dacă nu se ivește vreun nou competitor, eventual unul dual core.

Review HTC Incredible S:

HTC Incredible S
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×