MWC 2011: HTC Incredible S, În sfârșit un rival pentru Samsung Galaxy S II În Barcelona (Video)

3.065 ori
<b>MWC 2011: HTC Incredible S, În sfârșit un rival pentru Samsung Galaxy S II În Barcelona (Video)</b>Dacă am fost și continuăm să fim impresionați de Samsung Galaxy S II, am găsit în sfârșit la MWC 2011 un rival pe seama acestuia. Deși nu este vorba despre un model dual core, HTC Incredible S este un handset destul de impresionant, asupra...

Dacă am fost și continuăm să fim impresionați de Samsung Galaxy S II, am găsit în sfârșit la MWC 2011 un rival pe seama acestuia. Deși nu este vorba despre un model dual core, HTC Incredible S este un handset destul de impresionant, asupra căruia a aruncat o privire pentru noi redactorul Zsolt Tamassy, reprezentând Mobilissimo și GSMDome.com în Barcelona.

Terminalul vine cu un ecran de 4 inch și un design care se mulează perfect pe mâna utilizatorului. în plus, dacă europenii au fost frustrați de faptul că primul HTC Incredible nu a sosit pe Bătrânul Continent, ei bine vom avea un Incredible S cu care să ne mândrim. Smartphone-ul folosește o nouă generație de procesor Qualcomm de 1GHz, cu 30% mai puternic decât predecesorul, dar și cu un consum mai redus de energie.

HTC Incredible S rulează Android 2.3 Gingerbread, iar widgeturile sale arată excelent la rezoluția de 480 x 800 pixeli a display-ului S-LCD. Handsetul suportă actualizări over the air și am fost plăcut impresionați de faptul că opțiunile din partea inferioară se vor roti odată cu restul imaginii, la trecerea din modul portret în landscape.

Ce ați prefera între Samsung Galaxy S II și HTC Incredible S?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×