HTC Incredible S, scos din cutie În fața camerei Mobilissimo (Video)

2.433 ori
<b>HTC Incredible S, scos din cutie În fața camerei Mobilissimo (Video)</b>După ce l-am văzut pe Nokia E7 scos din cutie și am admirat tastatura sa fizică QWERTY, descoperim un nou-venit arătos, pe care l-am scos de asemenea din cutie, pentru o analiză atentă. Este vorba despre HTC Incredible S, handset prezentat la...

După ce l-am văzut pe Nokia E7 scos din cutie și am admirat tastatura sa fizică QWERTY, descoperim un nou-venit arătos, pe care l-am scos de asemenea din cutie, pentru o analiză atentă. Este vorba despre HTC Incredible S, handset prezentat la Mobile World Congress 2011 luna trecută și pe care l-ați putut admira la standurile din Barcelona prin intermediul reportajelor noastre de la fața locului.

Avem de-a face cu un telefon destul de ușor, mai ales în comparație cu HTC HD7, iar acest model ne vine în minte datorită unor oarecare asemănări de design dintre el și HTC Incredible S. Noul HTC vine la pachet cu un încărcător, un cablu MicroUSB și o pereche de căști, dar adevăratul trofeu este smartphone-ul care rulează Android 2.2 în tandem cu cea mai nouă versiune de interfață HTC Sense.

Să fie acesta cel mai bun terminal HTC pe care l-am testat până acum? Răspunsul îl veți primi în curând, odată cu recenzia completă a acestui model. Camera sa promite să fie unul dintre punctele forte, folosind un senzor de 8 megapixeli, cu suport pentru captură 720p la 30 fps.

HTC Incredible S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×