Samsung Galaxy A20e review în română (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 426 ori
<b>Samsung Galaxy A20e review în română</b>A fost o vară tare furtunoasă la Mobilissimo.ro şi cred că e prima oară când trecem prin aşa multe telefoane din gama Samsung Galaxy A. În general erau 3 telefoane Galaxy A şi 2-3 modele Galaxy J pe an. În acest an piaţa a fost invadată cu o serie care..

Introducere

A fost o vară tare furtunoasă la Mobilissimo.ro şi cred că e prima oară când trecem prin aşa multe telefoane din gama Samsung Galaxy A. În general erau 3 telefoane Galaxy A şi 2-3 modele Galaxy J pe an. În acest an piaţa a fost invadată cu o serie care se tot dezvoltă şi creştere, se extinde şi se ramifică. Samsung s-a mişcat bine în zona midrange şi oferă câteva ceva pentru fiecare portofel şi buget.

Ne-am jucat cu Galaxy A50, midranger-ul prin definiţie, Galaxy A70, telefonul pentru consum video şi gaming, Galaxy A80, îndrăzneţ prin inovaţia designului şi Galaxy A40, un A50 Lite.

Samsung Galaxy A20e este cel mai accesibil telefon cu One UI testat de noi până acum. Mai ieftin de atât e doar Galaxy A10, dar dacă ţii cu dinţii de camera duală, cam acesta e telefonul pentru tine. Am avut chiar curajul de a juca PUBG Mobile pe el şi rezultatele nu au fost rele deloc. Costă în jur de 699 lei, poate chiar 650 la unii retaileri şi în mare măsură aduce cu Galaxy A40, cu un pachet ceva mai light de dotări.

Este un telefon cu corp din plastic, camera duala şi format compact, pentru tânărul în mişcare. Ce e special la el aflaţi în recenzie!

Video Review Samsung Galaxy A20e

Disponibilitate Samsung Galaxy A20e

Prețuri actualizate
  • 1
Samsung Galaxy A20e
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×