Sony Xperia 1 Review Ultra Detaliat (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.541 ori
<b>Sony Xperia 1 Review Ultra Detaliat</b>"Excentric" este un cuvânt pe care o să îl tot repet legat de telefonul Sony Xperia 1. Nu e un telefon standard, stas, copie sau clona a nimic... Sony a inaugurat aspectul 21:9, a produs un telefon luuuuung cât o zi de post, bazat pe materiale premium. A

Introducere

"Excentric" este un cuvânt pe care o să îl tot repet legat de telefonul Sony Xperia 1. Nu e un telefon standard, stas, copie sau clona a nimic... Sony a inaugurat aspectul 21:9, a produs un telefon luuuuung cât o zi de post, bazat pe materiale premium. A pus cel mai bun procesor Snapdragon la interior, a făcut marea trecere la camera tripla şi plusează cu softul de captură de la Hollywood Cine Alta.

Ca să nu mai vorbim de ecranul uriaş şi alungit 4K, HDR şi OLED care vrea să îţi mute obiceiurile de Netflix de pe TV-ul tău 4K la acest device. Telefonul a fost prezentat la MWC 2019 şi a ajuns în magazine abia în iunie. A avut şi oferte speciale şi bonusuri WOW, precum un televizor cadou la Orange Romania sau o pereche de căşti cadou la evoMAG.ro, de sute de euro valoare. Acum terminalul a scăzut sub 3.800 de lei şi la Orange România costă 895 de euro.

Sony Xperia 1 ine pe negru, gri, mov sau alb şi e momentul să vedem dacă excentric înseamnă doar trăznit şi experimental sau revoluţionar.

Video Review Sony Xperia 1

Disponibilitate Sony Xperia 1

Prețuri actualizate
  • 1
Sony Xperia 1
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×