Xiaomi Amazfit Bip Lite primește o reducere pe Cafago! Smartwatch cu certificare 3ATM și autonomie generoasă

1.841 ori
<b>Xiaomi Amazfit Bip Lite primește o reducere pe Cafago! Smartwatch cu certificare 3ATM și autonomie generoasă</b>Reducerile continuă în oferta Cafago.com, retalier care astăzi ne propune spre achiziție ceasul inteliget Xiaomi Amazfit Bip Lite, un purtabil arătos și accesibil ca preț ce se va putea conecta la telefonul tău Android sau iOS

Reducerile continuă în oferta Cafago.com, retalier care astăzi ne propune spre achiziție ceasul inteliget Xiaomi Amazfit Bip Lite, un purtabil arătos și accesibil ca preț ce se va putea conecta la telefonul tău Android sau iOS. Astfel veți primi notificări cu privire la update-urile de pe rețelele de socializare direct pe ecranul ceasului, notificări pentru apeluri, dar și email-uri și mesaje.

Xiaomi Amazfit Bip Lite

Ceasul dispune de un cadran dreptunghiular în interiorul căruia găsim un ecran de 1.28 inch cu rezoluție de 176 x 176 pixeli, tehnologie TFT și protecție Gorilla Glass. Primim senzor de puls cu monitorizare continuuă, dar și o aplicație dedicată numită Mi Fit App de unde veți putea accesa toate datele adunate despre activitatea fizică dedicată.

Xiaomi Amazfit Bip Lite

Xiaomi Amazfit Bip lite dispune de alarmă, alertă pentru sedentarism și de pedometru pentru măsurarea numărului de pași, distanței parcurse și a caloriilor arse. Poate monitoriza și somnul și are o baterie care promite până la 45 zile autonomie. De asemenea, bifăm și certificarea 3ATM pentru rezistență la apă și praf. Prețul său este de 54.65 euro acum la Cafago!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×