Xiaomi Redmi Airdots bifează o nouă reducere pe TomTop; Căști wireless cu până la 12 ore autonomie

1.015 ori
<b>Xiaomi Redmi Airdots bifează o nouă reducere pe TomTop; Căști wireless cu până la 12 ore autonomie</b>Pentru cei care se află în căutarea unei perechi de căști wireless accesibile avem astăzi o recomandare foarte interesantă, pe numele ei Xiaomi Redmi Airdots. Aceste căști primesc acum un discount generos din partea

Pentru cei care se află în căutarea unei perechi de căști wireless accesibile avem astăzi o recomandare foarte interesantă, pe numele ei Xiaomi Redmi Airdots. Aceste căști primesc acum un discount generos din partea retailerului chinez TomTop.com și veți descoperi din rândurile de mai jos care sunt dotările hardware, ce ni se promite în materie de acustică și la ce autonomie trebuie să ne așteptăm.

Xiaomi Redmi AirDots

Un prim detaliu important de menționat și pe care mulți îl apreciază este greutatea scăzută de doar 35.4 grame a acestor căști, fiind astfel ușor de purtat la urechi. Căștile vin echipate cu 2x baterii de 40 mAh la pachet, autonomia oferită de acestea în regim de playback audio fiind de 4 ore.

Xiaomi Redmi AirDots

Nu este cazul de panică totuși pentru că alături primiți și o cutie de purtare cu baterie proprie capabilă să încarce căștile și să urce autonomia la până la 12 ore. Puteți realiza și apeluri grație microfonului integrat și aflați că în cazul de față beneficiem de conectivitate Bluetooth 5.0 cu acoperire de până la 10 metri.

Ca detalii tehnice aflați că sensibilitatea audio este de 98 dB, impedanța de 16 Ohm, iar frecvența de răspuns cuprinsă între 20 și 20000 Hz. TomTop vinde aceste căști pentru doar 22.47 euro în acest moment și mai multe reduceri găsiți aici.

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×