Alfawise V10 Max tocmai ce a debutat oficial și este un aspirator robot accesibil! Discount special de lansare pe GearBest

784 ori
<b>Alfawise V10 Max tocmai ce a debutat oficial și este un aspirator robot accesibil! Discount special de lansare pe GearBest</b>Produsele din zona Smart Home sunt la mare căutare în aceste zile și dacă vreți să aduceți un upgrade asupra procesului de curățenie din casă, atunci poate că un aspirator robot este dispozitivul ideal pe care

Produsele din zona Smart Home sunt la mare căutare în aceste zile și dacă vreți să aduceți un upgrade asupra procesului de curățenie din casă, atunci poate că un aspirator robot este dispozitivul ideal pe care să îl achiziționați. Vestea bună este aceea că în ultima vreme până și aceste produse au început să cunoască tăieri considerabile de preț.

Alfawise V10 MAX

Avem chiar și modele proaspăt lansate pe piață care vin la prețuri atractive, precum acest Alfawise V10 Max. Aspiratorul în cauză poate fi găsit în oferta GearBest și se remarcă prin raportul-preț specificații. Aflați că acesta dispune de un sistem laser de scanare la 350 grade pentru a curăța complet camera în care se află, identifica obstacolele și crea o rută pe care să o parcurgă înainte de procesul de aspirare.

Alfawise V10 MAX

Are un set de 32 senzori pentru evitarea obstacolelor, rezervor de 450ml și putere de aspirare de 2000Pa. Produsul de față dispune de o baterie de 4500 mAh ce asigură până la 2 ore autonomie. Avem o aplicație dedicată pentru control, funcție de întoarcere la bază pentru încărcare și suport pentru control vocal via Amazon Alexa sau Google Home. 

Alfawise V10 MAX

Folosind codul promo ALFAV10MAX puteți achiziționa acest aspirator la suma de doar 219.99 dolari din oferta GearBest.com până la data de 30 decembrie. Mai multe oferte găsiți în lista de mai jos sau în pagina campaniei aici!

Alte reduceri:

Aflați că primii 30 cumpărători ai periuței electrice de mai sus primesc 2 capete de periere cadou. În cazul aspiratorului Lenovo X1 LDS, primii 400 cumpărători primesc cadou o pereche de căști wireless.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×