Brățară fitness cu senzor de puls și certificare IP67 la doar 76 lei acum pe Cafago.com

870 ori
<b>Brățară fitness cu senzor de puls și certificare IP67 la doar 76 lei acum pe Cafago.com</b>Din partea celor de la Cafago.com primim astăzi o nouă serie de produse cu reduceri atractive, pe listă aflându-se o brățară smart tare interesantă și accesibilă despre care aveți mai multe detalii în rândurile de mai jos

Din partea celor de la Cafago.com primim astăzi o nouă serie de produse cu reduceri atractive, pe listă aflându-se o brățară smart tare interesantă și accesibilă despre care aveți mai multe detalii în rândurile de mai jos. De asemenea avem ca propuneri și un mici aparat de bărbierit de la Xiaomi ce poate fi purtat cu ușurință în bagaje, un router, un prosop de plajă și un gimbal accesibil.

Smartband

Revenind însă la brățara fitness despre care v-am povestit în primele rânduri, aceasta este un model Best care se remarcă prin raportul preț-specificații. Astfel pentru suma de doar 15.99 euro veți primi aici un smartband ce beneficiază de senzor de puls pentru monitorizarea ritmului cardic, ba chiar și al tensiunii arteriale. 

Smartband

Avem conectivitate Bluetooth pentru conectarea la smartphone ce permite astfel primirea de notificări, iar odată conectată la telefon brățara oferă și suport GPS. Nu lipsește pedometrul pentru monitorizarea activității fizice și mai primim reminder de sedentarism, monitorizare calitate somn, dar și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Autonomia este de până la 4 zile în mod de utilizare, sau 15 zile în standby.

O puteți achiziționa de aici și mai multe reduceri Cafago aveți în lista de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×