LEMFO M1 este o brățară fitness cum nu ai mai văzut; Ascunde o pereche de căști wireless la interior

1.255 ori
<b>LEMFO M1 este o brățară fitness cum nu ai mai văzut; Ascunde o pereche de căști wireless la interior</b>Deși am văzut numeroase stiluri de brățări fitness, trebuie să recunoaștem că modelul LEMFO M1 de față ne intrigă prin conceptul său de purtabil hibrid care ascunde la interior o pereche de căști wireless în toată regula

Deși am văzut numeroase stiluri de brățări fitness, trebuie să recunoaștem că modelul LEMFO M1 de față ne intrigă prin conceptul său de purtabil hibrid care ascunde la interior o pereche de căști wireless în toată regula. Această brățară smart este comercializată de către TomTop și aflați din rândurile următoare care sunt dotările sale și desigur la ce preț este listată de către retailerul chinez.

LEMFO M1

În primul rând avem un smartband pe cât se poate de normal, device ce oferă un ecran color TFT de 0.96 inch cu rezoluție de 160 x 80 pixeli, baterie de 130 mAh ce se încarcă via USB și chiar și un senzor de puls. Nu lipsește pedometrul pentru măsurarea activității sportive și aflați că acest purtabil este compatibil cu terminalele ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 8.0.

LEMFO M1

Partea interesantă vine odată ce deschidem carcasa acestui purtabil, locaș unde nu te-ai aștepta să vezi o pereche de căști wireless gata de pus la urechi. Ei bine fix asta se ascunde la interior și vorbim despre căști wireless ce funcționează via Bluetooth 5.0 și care pot fi utilizate și pentru realizarea de apeluri voce. 

LEMFO M1

Brățara poate funcționa și atunci când aceste căști sunt scoase din locașul dedicat și trebuie să apreciem producătorul pentru ingeniozitatea de care a dat dovadă în cazul acestui produs. Cei interesați îl pot achiziționa pentru doar 40.46 euro din oferta TomTop.com!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×