Xiaomi a livrat 27.5 milioane de telefoane în primul trimestru din 2019; Contestă cifrele firmelor de studii de piaţă

1.018 ori
<b>Xiaomi a livrat 27.5 milioane de telefoane în primul trimestru din 2019; Contestă cifrele firmelor de studii de piaţă</b>În general vă prezentăm cifre de vânzări, profit şi venituri ale marilor companii producătoare de telefoane, fie obţinând chiar de la producători cifrele sau de la analişti. Azi avem un caz inedit, în care Xiaomi contestă cifrele de la analişti

În general vă prezentăm cifre de vânzări, profit şi venituri ale marilor companii producătoare de telefoane, fie obţinând chiar de la producători cifrele sau de la analişti. Azi avem un caz inedit, în care Xiaomi contestă cifrele de la analişti şi studii de piaţă şi prezintă propria viziune asupra evoluţiei din trimestrul întâi din 2019.

Xiaomi a publicat oficial numărul de 27.5 milioane unităţi smartphone livrate în trimestrul întâi din 2019. E vorba despre perioada ianuarie-martie 2019. Xiaomi vrea să evite problemele cu investitorii, cauzate de cifrele vehiculate iniţial de firmele de studii de piaţă. Se pare că investitorii ar fi crezut acele cifre şi nu au fost mulţumiţi.

IDC a estimat 25 de milioane de telefoane livrate în T1, ceea ce ar însemna o scădere cu 10% faţă de primul trimestru din 2018 şi deci e o problemă. O altă firmă third party a estimat 27.8 milioane de unităţi livrate, adică fix cât în primele 3 luni din 2018. Ce ştim sigur e că Xiaomi are o cotă de piaţă de 8% în segmentul smartphone în acest moment.

Pe primul loc se află Samsung, cu 23.1%, urmată de Huawei, cu 19% şi Apple cu 11.7%. Xiaomi e pe locul 4, urmată de Vivo şi Oppo. Ca idee Huawei a livrat 59.1 milioane de telefoane în trimestrul întâi din 2019, iar Apple 36.4 milioane. Unde stă bine Xiaomi? În India, unde este lider de piaţă, cu 28.9% cota şi aparent cu zeci de milioane de telefoane livrate acolo în ultimul an. Xiaomi a promis ca va reveni cu cifre mai detaliate pentru T1 2019. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×