Cyber Monday taie din preţurile aspiratoarelor robot şi ceasurilor de la GearBest; Avem modele Xiaomi, Huawei la Flash Sale!

1.818 ori
<b>Cyber Monday taie din preţurile aspiratoarelor robot şi ceasurilor de la GearBest; Avem modele Xiaomi, Huawei la Flash Sale!</b>Chiar dacă Black Friday-ul american a trecut, mai rămân în vigoare oferte tentante în special la retailerii din China. Un exemplu este GearBest.com, care ne propune cele mai atractive aspiratoare robot şi cele mai accesibile ceasuri şi brăţări de fitness.

Chiar dacă Black Friday-ul american a trecut, mai rămân în vigoare oferte tentante în special la retailerii din China. Un exemplu este GearBest.com, care ne propune cele mai atractive aspiratoare robot şi cele mai accesibile ceasuri şi brăţări de fitness. Avem dispozitive marca Huawei, Xiaomi şi VIOMI, toate parte a unui flash sale.

Am ales două produse vedetă şi pe restul le aveţi listate mai jos:

1. Roborock S50 Smart Robot Vacuum Cleaner from Xiaomi

Roborock S50 Smart Robot Vacuum Cleaner from Xiaomi

Roborock S50 are parte de un discount special, care îl face să coste 1.461 lei. Roborock este un sub brand Xiaomi, care produce nişte aspiratoare robot peste medie de dotate. Are curăţare dublă: măturare şi mop, plus un filtru care prinde toate impurităţile şi microorganismele. Un senzor special pe bază de laser îl ajută să se orienteze în spaţiu, realizând o cartografiere a interiorului casei şi planificând rute speciale. Se poate controla din aplicaţie smartphone şi are baterie generoasă, de 5200 mAh, care îi asigură 2.5 ore de curăţare. Are şi senzori anti căzut pe scări.

2. AMAZFIT GTR 47mm

AMAZFIT GTR 47mm

Acolo unde acest ceas costa de obicei 609 lei la GearBest.com, ei bine azi preţul scade la 530 de lei, fără a mai fi nevoie să aplicaţi vreun cod. Are o autonomie de până la 24 de zile, rezistentă la apă până la 5 ATM şi vine cu un corp din aluminiu şi curea din piele. Ecranul de 1.39 inch este un AMOLED cu protecţie Gorilla Glass şi avem şi un chip GPS cu consum redus, dar şi 12 activităţi sportive detectate.

Amazfit GTR dispune de un senzor de puls cu monitorizare 24 din 24, chiar şi în timpul somnului. Se conectează la telefonul tău via Bluetooth 5.0 şi are şi alertă anti sedentarism. Se încarcă în maxim 1.5 - 2 ore.

Iată şi restul de oferte de Cyber Monday:

  • Roborock S55 Smart Vacuum Cleaner from Xiaomi youpin - 1.504 lei
  • Xiaomi Mijia 1S Smart Sweeping Robot - 1.206 lei
  • VIOMI V2 Pro 2100Pa Strong Suction Self-charging Robot Vacuum Cleaner LDS Sensor 2 în 1 Sweeping Mopping - Natural Black - 1.610 lei
  • HUAWEI Honor Band 5 Smart Bracelet Sports Smartwatch - 112 lei
  • AMAZFIT Verge Lite Bluetooth Sports Smartwatch Global Version( Xiaomi Ecosystem Product) - 340 lei

Iar toate ofertele speciale Cyber Monday de la GearBest sunt aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×