Imaginile de fundal incluse pe Huawei Mate 30 Pro pot fi descărcate de aici, la rezoluție originală!

1.690 ori
<b>Imaginile de fundal incluse pe Huawei Mate 30 Pro pot fi descărcate de aici, la rezoluție originală!</b>Fiecare nou flagship sosit pe piață aduce pe lângă actualizări hardware și o serie de elemente software noi, un exemplu bun de dat în cazul de față fiind imagini de fundal / wallpapere. De cele mai multe ori aceste imagini ne atrag

Fiecare nou flagship sosit pe piață aduce pe lângă actualizări hardware și o serie de elemente software noi, un exemplu bun de dat în cazul de față fiind imagini de fundal / wallpapere. De cele mai multe ori aceste imagini ne atrag atenția atât de mult încât ajungem să le căutăm peste tot online pentru a ne personaliza ecranul de start de pe actualul telefon.

Dacă vă aflați în căutarea wallpaper-urilor stock de pe Mate 30 Pro ați nimerit unde trebuie. Găsiți aici link-ul către cele 7 noi imagini de fundal pe care Huawei le oferă pe flagship-ul problematic, imagini ce adoptă tot soiul de nuanțe și culori care contribuie la un look tare arătos pentru ecranul telefonului vostru. Dacă aveți un panou AMOLED și mai bine!

Trecând însă la lucruri mai de interes, aflați că în continuare nu știm când și dacă Huawei Mate 30 Pro se va lansa pe plan european - piedica fiind reprezentată de lipsa serviciilor Google. Cheltuielile de marketing și promovare pentru acest produs cu preț s-ar putea dovedi a fi prea mari în situația în care publicul va fi rezervat să achiziționeze noul telefon fără toată suita de aplicații Google din fabrică.

Potențialele vânzări slabe îi îndeamnă iată pe cei de la Huawei să fie precauți pentru moment. Am aflat totuși că în situația în care peste noapte SUA ridică interdicția, compania chineză ar fi gata să livreze serviciile Google printr-un update OTA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×