Creierul proiectului Pocophone a plecat de la Xiaomi; Jai Mani venise de la Google în 2014

3.653 ori
<b>Creierul proiectului Pocophone a plecat de la Xiaomi; Jai Mani venise de la Google în 2014</b>În cazul în care vă întrebaţi cum a crescut Xiaomi atât de rapid de-a lungul anilor, unul dintre răspunsuri este că a recrutat talente deosebite de la Google. Întâi a fost Hugo Barra, iar apoi şi Jai Mani, care a ajuns şeful diviziei PocoPhone.

În cazul în care vă întrebaţi cum a crescut Xiaomi atât de rapid de-a lungul anilor, unul dintre răspunsuri este că a recrutat talente deosebite de la Google. Întâi a fost Hugo Barra, iar apoi şi Jai Mani, care a ajuns şeful diviziei Pocophone. El a anunţat în această săptămână că pleacă de la Xiaomi şi avem detalii despre întreaga poveste mai jos.

Jai Mani se alătura celor de la Xiaomi în 2014, venit direct de la Google. A fost numit Lead Product Manager pentru Xiaomi India, iar ulterior avea să ajungă şef al secţiunii POCO. PocoPhone F1/ Poco F1 a fost un hit anul trecut, toată lumea vorbind despre el. Avea preţuri fantastice pentru ce oferea, mai ales pentru bateria de 4.000 mAh şi procesorul sau Snapdragon 845.

Costa doar 300 de dolari în India, unde a fost un mega hit şi în ultimele luni am tot văzut postări de la magazinele Auchan şi Carrefour din România unde se vinde şi la 999 lei. În acest moment situaţia lui PocoPhone F2/ POCO F2 este neclară, pentru că teoretic este Xiaomi Redmi K20, cunoscut şi ca Xiaomi Mi 9T. Pe de altă parte nu cred că Xiaomi vrea să dilueze brandul aşa mult, lansând acelaşi telefon sub 3 nume.

Sunt totuşi surse ce afirmă că POCO F2 este încă în cărţi, pentru o lansare în luna august. Ar trebui să fie un telefon accesibil cu procesor Snapdragon 855, baterie generoasă şi care face compromisuri la ecran, calitate construcţiei şi camere, ca şi predecesorul. Cât despre Jai Mani, el ar urma să lucreze în domenii ce îmbină sănătatea şi tehnologia, axându-se pe sănătatea mentală.

Mai multe detalii despre Jai Mani aveţi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×