GeekBuying oferă până la 15% reducere în cadrul campaniei Pre Black Friday, dacă alegi plata prin PayPal

1.005 ori
<b>GeekBuying oferă până la 15% reducere în cadrul campaniei Pre Black Friday, dacă alegi plata prin PayPal</b>Încetul cu încetul ne apropiem și de cel mai mare eveniment de shopping al anului și anume Black Friday. Au existat ce-i drept retaileri români ce au demarat asemenea campanii pe tot parcursul anului, dar în mod normal luna

Încetul cu încetul ne apropiem și de cel mai mare eveniment de shopping al anului și anume Black Friday. Au existat ce-i drept retaileri români ce au demarat asemenea campanii pe tot parcursul anului, dar în mod normal luna noiembrie este momentul în care au loc tăierile mari de preț.

GeekBuying

În pregătirea pentru aceste oferte, GeekBuying dă astăzi startul unei campanii Pre Black Friday cu reduceri chiar atractive!  Ei bine, după cum aflați încă din titlul postării de față puteți beneficia de reduceri de până la 15% în cazul în care alegeți plata cu soluția PayPal.

Cupoane de reducere:

  • 2 dolari reducere la achiziții de peste 10 dolari: GKB02PP
  • 10 dolari reducere la achiziții de peste 100 dolari: GKB10PP
  • 20 dolari reducere la achiziții de peste 200 dolari: GKB20PP
  • 50 dolari reducere la achiziții de peste 500 dolari: GKB50PP

GeekBuying

Promoția are loc în perioada 17 - 29 octombrie și important de știut este faptul că reducerile se cumulează. Astfel avem reducerea standard aplicată produselor + cuponul pe care îl puteți găsi mai sus + 5% reducere la plata prin PayPal. Oferta se aplică pe întregul site și în funcție de valoarea comenzii voastre puteți economisi sume considerabile. 

Puteți accesa promoția actuală GeekBuying de aici!

Top reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×