Samsung oferă până la 600 dolari discount pentru Galaxy Note 10, în cadrul programului trade in/buy back

2.417 ori
<b>Samsung oferă până la 600 dolari discount pentru Galaxy Note 10, în cadrul programului trade in/buy back</b>Au rămas în jur de 10 zile până la marele debut al lui Samsung Galaxy Note 10, iar cu această ocazie descoperim că s-au deschis rezervările pentru noul terminal. Ieri aflam că se pregăteşte o super ofertă pentru clienţii Verizon

Au rămas în jur de 10 zile până la marele debut al lui Samsung Galaxy Note 10, iar cu această ocazie descoperim că s-au deschis rezervările pentru noul terminal. Ieri aflam că se pregăteşte o super ofertă pentru clienţii Verizon (un Note 10 gratuit dacă iei un Note 10+ 5G), iar azi avem detalii despre trade in/buy back.

Samsung a deschis rezervările pentru modele Note 10, pentru început în Statele Unite. Acolo cumpărătorii îşi pot rezerva noul smartphone şi să vadă cât pot obţine pentru telefonul vechi în cadrul programului Samsung Trade In. Se aplică doar pentru telefoane Samsung, Google şi Apple acest program şi oferă între 200 şi 600 de dolari dacă îţi aduci telefonul vechi.

Samsung Galaxy Note 10

Sunt incluse modele ca Galaxy S10, S10+, Note 9 pentru discountul de 600 de dolari pentru Note 10. Pe lista se află totuşi şi Google Pixel 3, Pixel 3 XL, iPhone X, iPhone XR, XS şi XS Max. Cine vine cu S9 sau S9 Plus ia în jur de 300 de dolari. Aceste oferte se aplică doar pentru cumpărăturile via Samsung.com, iar Samsung plusează cu credit de 50 de dolari pentru dispozitive şi accesorii aferente lui Note 10.

Precomenzile încep fix pe 7 august, când se anunţă telefonul, iar Samsung promite livrări până pe 23 august. Ne aşteptăm ca şi în România Samsung să vină cu o ofertă tentantă, mai ales că sunt mulţi posesori de iPhone şi terminale Samsung şi la noi în ţară şi un trade in este o idee bună.

Oferta ar putea să şi atragă oamenii nehotărâţi spre Samsung, mai ales că ei se pot simţi tentaţi de viitoarele iPhone-uri din septembrie sau de seria Mate 30 din toamnă, eventual de Pixel 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×