One UI 2.0 vine cu un Night Mode evoluat, care întunecă şi fundalul/wallpaper-ul + extra setări de securitate la deblocare facială

1.691 ori
<b>One UI 2.0 vine cu un Night Mode evoluat, care întunecă şi fundalul/wallpaper-ul + extra setări de securitate la deblocare facială</b>Samsung a fost una dintre primele companii care au lansat un Night Mode real pe telefoanele sale, cu mult înaintea rivalilor şi asta odată cu One UI. Acum aflăm că odată cu Android 10 şi One UI 2.0 numele funcţionalităţii

Samsung a fost una dintre primele companii care au lansat un Night Mode real pe telefoanele sale, cu mult înaintea rivalilor şi asta odată cu One UI. Acum aflăm că odată cu Android 10 şi One UI 2.0 numele funcţionalităţii se schimbă şi avem şi noutăţii.

Mai nou Night Mode este Dark Mode, preluat de la denumirea folosită şi de Google pe Android 10. Acest mod va transforma nu doar meniurile, browserul şi bara de căutare sau zona Bixby, ci şi fundalul/wallpaper-ul. Astfel se va economisi şi mai multă energie pe terminalele cu ecran Super AMOLED. Deja multă lumea îşi punea pe telefoanele Galaxy S fundaluri negre fix pentru a reduce consumul de baterie, deci are sens această opţiune.

Samsung ONE UI 2.0

Din ce văd aici îţi vei întuneca fundalul, dar nu vă gândiţi că se face complet negru, mai degrabă o nuanţă ceva mai închisă. Scade luminozitatea wallpaper-ului şi ar fi drăguţ ca Samsung să ofere fundalurile (mai ales pe cele cu plată) cu diferite gradaţii de întunecime. One UI 2.0 vine la pachet şi cu o extra funcţie de securitate, care îţi permite să adaugi un look alternativ al tău pentru deblocarea facială.

Astfel te poţi înregistra în sistem cu şi fără barbă, cu şi fără ochelari şi cu şi fără... şapcă. O altă noutate este de a seta deblocarea facială ca disponibilă doar atunci când ai ochii larg deschişi. Astfel totul e mai sigur şi sistemul nu mai e păcălit de o poză a feţei tale. Cu câteva zile în urmă Samsung a început testarea lui Android 10/One UI 2.0 în varianta Beta pe plan european.

Debutul a fost pe telefoanele Galaxy S10 şi S10+ şi aici am avut o listă cu funcţii noi, inclusiv noi butoane de control multimedia şi Digital Wellbeing nou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×