GeekMaxi vine cu reduceri atractive la început de an; Smartwatch Xiaomi Amazfit la 104.99 euro

859 ori
<b>GeekMaxi vine cu reduceri atractive la început de an; Smartwatch Xiaomi Amazfit la 104.99 euro</b>Retailerul chinez GeekMaxi a început noul an cu o promoție foarte interesantă destinată produselor outdoor precum trotinete electrice, biciclete electrice sau aparate de fitness, gadget-uri pentru bicicletă

Retailerul chinez GeekMaxi a început noul an cu o promoție de vânzări flash destinată produselor outdoor precum trotinete electrice, biciclete electrice sau aparate de fitness, gadget-uri pentru bicicletă. Sunt multe reduceri de care puteți profita în aceste zile, discount-uri ce ajung chiar și până la 50% potrivit comerciantului. Avem și câteva recomandări despre care aflați mai multe din rândurile de mai jos!

Smartwatch Xiaomi Amazfit GTR (42mm)

Xiaomi Amazfit GTR

Dacă vă aflați în căutarea unui smartwatch, aflați că modelul Xiaomi Amazift GTR în varianta de 42 mm primește un extra discount de 5 euro odată cu aplicarea codului promo WBG2gHar. Suma pe care o veți plăti pentru purtabil va fi de doar 104.99 euro și aflați că ceasul oferă ecran AMOLED de 1.2 inch, senzor de puls, pedometru și autonomie de până la 3 săptămâni. Are și GPS, certificare 5ATM, iar partea bună este că se livrează din depozitul din Germania, așadar mai rapid și fără extra taxe de plătit.

Trotinetă electrică Kugoo ES2 

Kugoo ES2

În plan secund avem o trotinetă electrică intitulată Kugoo ES2 ce dispune de un motor de 350W. Viteza sa ajunge la până 25km/h și există 3 moduri între care puteți varia pentru a economisi bateria. Apropo de baterie, aceasta oferă o autonomie de până la 31 km complet încărcată. Trotineta are roți de 8.5 inch, corpuri de iluminare LED, sistem de frânare dual și vine cu o aplicație dedicată pentru smartphone.

Folosind codul promo ktVXj3kH o puteți achiziționa la prețul de doar 245.99 euro din oferta GeekMaxi. Livrarea se face rapid și fără extra taxe din depozitul european.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×