Mini Turul Magazinelor #74: Proiector la 800 lei, Honor 8X la reducere, robot curăţat geamuri şi sistem de gaming

1.243 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #74: Proiector la 800 lei, Honor 8X la reducere, robot curăţat geamuri şi sistem de gaming</b>A venit şi Săptămâna Mare, cea a Paştelui Ortodox şi au început să apară reduceri peste tot. Sunt semnalate cu ouă colorate şi uneori aduc şi bonusuri, în cozonaci sau vin. Noi avem o ediţie miniaturală a Turului Magazinelor

A venit şi Săptămâna Mare, cea a Paştelui Ortodox şi au început să apară reduceri peste tot. Sunt semnalate cu ouă colorate şi uneori aduc şi bonusuri, în cozonaci sau vin. Noi avem o ediţie miniaturală a Turului Magazinelor astăzi, care se lasă cu un proiector Kodak la preţ corect, un telefon Honor 8X la reducere, dar şi un sistem de gaming ASUS la sub 3000 de lei. Avem şi un roboţel magnetic pentru curăţat geamuri în cadrul curăţeniei de primăvară. Iată ofertele:

1. Honor 8X la reducere

Honor 8X

La începutul acestui an testam telefonul Huawei Honor 8X, care se dovedea a fi un "Huawei Mate 20 Lite mai mare şi mai de gaming", aşa cum îl numea colegul Alex în recenzie. Nu de alta, dar are acelaşi procesor Kirin 710, care e suficient şi pentru pretenţioşi, dar vine şi cu GPU Turbo şi un ecran generos. E un telefon arătos, cu construcţie premium, rulează orice joc şi are selfie-uri destul de solide.

Singurele neajunsuri sunt difuzoarele, luminozitatea şi poate bateria la utilizare continuă. Pe de altă parte culorile sunt calibrate bine la foto. Ei bine evoMAG.ro vinde acest telefon la sub 1150 lei şi e o alternativă solidă la Mate 20 Lite, chiar și la camere.

2. Proiector portabil Kodak Cube

 Kodak Cube

Kodak nu mai e acel brand pe care îl asociam cu aparate foto şi consumabile, ci s-a aruncat şi în crypto currency, în imprimante foto şi chiar proiectoare. Aşa ceva am găsit la Quickmobile.ro, la suma de 803 lei, plus 3% discount dacă foloseşti codul QUICK202. Mini proiectorul se poate conecta la terminale iOS şi Android, are ieşire HDMI, slot SD şi chiar difuzoare integrate. Este destul de mic să încapă în palmă şi oferă luminozitate de 100 de lumens şi diagonală de proiecţie de 100 de inch. Rezoluţia este de 640 x 480 pixeli.

3. Sistem gaming ASUS G11DF

ASUS G11DF

În eternă căutare de sisteme de gaming la preţ bun, am găsit acest model la PC Garage. Este un sistem ASUS gaming cu procesor AMD Ryzen 5 1600, plus 8 GB RAM şi 1 TB HDD. Are şi placă grafică AMD Radeon RX480 cu 4 GB memorie şi rulează Linux. Retailerul îl vinde pe la un 2.797 lei, ceea ce nu e rău deloc, mai ales că e şi perfect upgradabil. Are şi drive optic şi conectica generoasă, inclusiv card reader 6 în 1 şi port USB type-C.

4. Robot curățare geamuri Alfawise WS

Alfawise WS

Unul dintre coşmarurile gospodinelor care fac curăţenia de Paşte este spălatul ferestrelor. Îţi poate lua şi jumătate de zi dacă ai un balcon lung sau o casă cu etaj. Un roboţel se poate ocupa de asta şi costă doar 762 lei la GearBest.com. Are o aderență deosebită şi ataşament magnetic, rezistă la apă şi recunoaşte şi comenzi vocale. Cântăreşte 1.3 kilograme şi poate realiza atât curăţare umedă, cât şi uscată. Este foarte silenţios şi are nevoie de aproape 2 minute per metru pătrat de curăţare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×