Turul Magazinelor #527: Aspirator robot şi laptop Core i7 la reducere, monitor IPS LED portabil, Nokia 8 la sub 1200 de lei

1.563 ori
<b>Turul Magazinelor #527: Aspirator robot şi laptop Core i7 la reducere, monitor IPS LED portabil, Nokia 8 la sub 1200 de lei</b>Am revenit cu Turul Magazinelor, la mijloc de săptămână şi cu 2 săptămâni înainte de Valentine's Day. Azi combinăm electrocasnicele cu aparatele pentru munca din mers, adică laptop şi monitor ASUS portabil

Am revenit cu Turul Magazinelor, la mijloc de săptămână şi cu 2 săptămâni înainte de Valentine's Day. Azi combinăm electrocasnicele cu aparatele pentru munca din mers, adică laptop şi monitor ASUS portabil. Avem şi un aspirator robot, Nokia 8 la super preţ, un desfăcător retro de capace, plus un purtabil elegant. Hai să vedem care sunt cele mai atractive oferte:

1. Aspirator robot Rowenta RR7126WH

Rowenta RR7126WH

Şi azi avem pentru voi un aspirator robot, de această dată un model Rowenta, care costă sub 1000 de lei la eMAG.ro. Produsul vine cu baterie Li-Ion şi este rezonabil de silenţios la 70 dB. Are 4 funcţii de curăţare, senzor infraroşu şi telecomandă. Recipientul de praf stochează 0.25 litri. Poate curăţa orice suprafaţă, inclusiv covoarele, iar senzorul Virtual Wall poate limita zona în care aspiratorul va curată, pentru a preveni contactul cu cabluri şi mobilier delicat.

Se poate program într-o anumită zi a săptămâni în avans.

2. Monitor ASUS MB16AP, Full HD, 15.6 inch

ASUS MB16AP

Pentru fotografii profesionişti şi cei care au proiecte media de realizat în teren, e util un astfel de monitor portabil. ASUS pune la bătaie aşa ceva la o diagonală de 15.6 inch, cu rezoluţie Full HD şi conector USB Type-C. E util şi pentru a vedea pe o diagonală mai mare ceea ce filmezi sau fotografiezi în timp real. Costă 1684 lei, are contrast de 800:1, aspect 16:9 şi cântăreşte 850 de grame doar.

3. Nokia 8 

Nokia 8

Poate cel mai ieftin telefon cu ecran Quad HD al momentului, Nokia 8 ajuns să coste doar 1199 lei la PCGarage.ro care oferă cadou la achiziție și o baterie externă  Are procesor Snapdragon 835, deci se poate bate cu Galaxy S8, aşa că la performanţă raportul calitate-pret e perfect. Camera frontală cu filmare 4K e şi acum unică pe piaţă. Excelent și la jocuri, dupa cum au arătat testele Mobilissimo.ro. 

4. Laptop Dell Inspiron 3576

Dell Inspiron 3576

Un laptop cu procesor Core i7 la sub 3000 de lei este excelent. Este un CPU de generaţie a opta şi vine la pachet cu 8 GB RAM şi stocare SSD de 256 GB. Costă 2899 lei și aduce un GPU AMD Radeon 520 cu 2 GB memorie. Avem şi port USB 2.0, port HDMI, RJ45, card reader şi baterie cu 4 celule demontabilă. Vine cu Linux ca OS. 

5. Desfăcător sticle

Desfăcător sticle

Cine bea multe sucuri din sticle de Pepsi old school sau îşi uită mereu desfăcătorul de bere, ar face bine să îşi monteze aşa ceva în cameră. E un gimmick util şi pentru când vin prietenii în vizită. Costă doar 3.39 dolari acest desfăcător la GearBest.com.

6. Smartband H1

Smartband H1

Cred că e prima oară când pot să spun că un ceas chiar este o brăţară fashion, mai mult decât un ceas clasic. Aş spune că designul este feminin, dar dacă alegeţi varianta argintie sau albastră,  produsul devine unisex. Are cadranul înconjurat de structuri ascuţite ca la HTC Touch Diamond. Costă doar 38.99 dolari la Lightinthebox.

Are afişaj pentru calorii arse, reminder de sedentarism, senzor de puls, pedometru şi compatibilitate cu terminale iOS şi Android. Vine şi cu buton crown şi randările oficiale promit şi detecţia tensiunii arteriale. Cadou solid de Valentine's Day.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×