Mini Turul Magazinelor #50: Huawei P20 Lite pe la 900 lei, set bucătărie la preț similar și laptop gaming la sumă corectă

2.158 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #50: Huawei P20 Lite pe la 900 lei, set bucătărie la preț similar și laptop gaming la sumă corectă</b>Azi avem variantă miniaturală de Turul Magazinelor pentru voi, un Mini Tur, care se lasă cu bunătăți mari de tot. Avem un Huawei P20 Lite pe la 900 de lei sau chiar mai puțin, un Xiaomi Mi 8 SE proaspăt ajuns în România la preț mic

Azi avem variantă miniaturală de Turul Magazinelor pentru voi, un Mini Tur, care se lasă cu bunătăți mari de tot. Avem un Huawei P20 Lite pe la 900 de lei sau chiar mai puțin, un Xiaomi Mi 8 SE proaspăt ajuns în România la preț mic și un set de bucătărie la sub 1000 de lei. Toate plus un laptop de gaming atractiv ASUS care nu e ROG.

1. Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite a ajuns la un nou prag psihologic de preț scăzut, de această dată sub 1000 de lei la Altex.ro. Variantă resigilată scade chiar și sub 850 de lei, ceea ce e și mai chilipir, la același retailer. Telefonul vine cu o cameră selfie foarte bună, captură Bokeh reușită cu camera principală și cea din față și e destul de arătos. Are 3 neajunsuri: luminozitatea ecranului, bateria și în oarecare măsură performanță. La cameră totuși livrează OK pentru zona midrange.

2. Set bucătărie Kring Yasmine

Kring Yasmine

Ca persoană care și-a căutat multă vreme un set de bucătărie ca lumea, va zic că acest set Kring Yasmine de la eMAG.ro e ce trebuie la 999 lei. Avem blat termorezistent de 28 mm, PAL melaminat de 16 mm ca material, accesorii metalice, geam transparent și picioare din plastic. Ușa hotei are pistol pneumatic. Se poate cumpăra pe bej și maro și include mobila de chiuvetă, polițele și rafturile de sus, incinta hotei și spațiu pentru aragaz.

3. Laptop gaming ASUS TUF FX504GD-E4075

ASUS TUF FX504GD-E4075

Nu știu dacă știați, dar ASUS mai are o gamă de laptopuri de gaming pe lângă ROG. E vorba despre ASUS ȚUF, iar un model reprezentativ e cel proaspăt găsit la evoMAG.ro. Costă 3899 lei și vine cu procesor de generație 2018, un Core i7. Are ecran de 15.6 inch Full HD cu protecție contra glare-ului și rată de refresh de 60 Hz, placă grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 și o cameră web HD.

Placa grafică are 4 GB memorie, iar laptopul în șine are 8 GB RAM. Vine și cu HDD de 1 TB, puteți să îi puneți și SSD și are difuzoare stereo integrate. Bateria cu 4 celule este un plus.

4. Xiaomi Mi 8 SE

 Xiaomi Mi 8 SE

Unul dintre cele mai ieftine telefoane cu 6 GB RAM din România, Xiaomi Mi 8 SE tocmai a ajuns în țara noastră, debutând în oferta Quickmobile.ro. Costă doar 1527 lei odată cu folosirea codului promo QUICK202 și propune în mare designul atractiv al lui Mi 8. Vine pe auriu, roșu, gri și albastru și aceasta este versiunea cu 128 GB stocare. Cea cu 64 GB costă mai puțin, dar nu se mai găsește în stoc.

Are procesorul midrange foarte capabil Snapdragon 710, ecran Super AMOLED HDR și cameră duală de 12 MP + 5 MP în spate, plus cameră selfie de 20 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×