Mini Turul Magazinelor #95: Galaxy Note 10+ 5G listat în România, Galaxy A10 la preţ mic, laptop cu imprimantă bonus

1.533 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #95: Galaxy Note 10+ 5G listat în România, Galaxy A10 la preţ mic, laptop cu imprimantă bonus</b>Chiar dacă azi e miercuri, o zi în mijlocul săptămânii, se simte mai mult ca o zi de vacanţă. E în prag de mini vacanţa lui 15 august, diseară avem concert Metallica şi Super Cupa Europei. Întregim vibe-ul de vacanţă

Chiar dacă azi e miercuri, o zi în mijlocul săptămânii, se simte mai mult ca o zi de vacanţă. E în prag de mini vacanţa lui 15 august, diseară avem concert Metallica şi Super Cupa Europei. Întregim vibe-ul de vacanţă cu nişte oferte bune, pentru cel mai ieftin telefon cu One UI de la Samsung, dar şi un laptop HP cu imprimantă bonus. Am găsit un telefon arătos şi ieftin cu 3 camere, dar şi un inedit Galaxy Note 10+ 5G la precomandă în România. Iată ofertele:

1. Samsung Galaxy Note 10+ 5G

Samsung Galaxy Note 10+ 5G

Quickmobile.ro a listat în mod inedit varianta 5G a lui Samsung Galaxy Note 10+ la precomandă. Nu am mai văzut-o la alţi retaileri de la noi. Modelul are 256 GB stocare şi 12 GB RAM, iar preţul este imediat sub 5800 lei. Nu știm sigur dacă se aplică și reducerea de 3% cu codul “QUICK202”, dar puteți încerca. Avem aici varianta Aura Glow, nuanţa preferată a colegului Alex atunci când a pus mâna pe noul telefon. Seamănă cu o pată de benzină, când o laşi la soare, cam aşa poate fi descrisă.

Cum prin ianuarie-februarie 2020 cred că vom avea deja semnal 5G în centrul oraşelor mari de la noi, zic că merită încercată o achiziţie de telefon 5G. Acest model are 4 camere în spate şi noul stylus cu gesturi de control pentru cameră, prin rotire pentru zoom şi dreapta-stânga pentru comutare între obiective.

2. Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A10

Cel mai ieftin telefon cu One UI la bord revine, de această dată în oferta celor de la Altex.ro. E doar 599 lei şi vine cu 32 GB stocare şi 2 GB RAM. Chiar dacă e un device mai degrabă entry level, are ecran mai mare decât Galaxy A40 şi A20e, care veneau cu diagonale de 5.8 inch. Aici avem un ecran TFT LCD de 6.2 inch, cu rezoluţie HD+ şi mai primim şi o cameră singulară de 13 MP în spate şi o baterie generoasă, de 3400 mAh.

3. Laptop HP 250 G6

HP 250 G6

Nu ar fi ceva ieşit din comun un laptop HP Intel Core i3 pe la 1499 lei, dacă nu ar avea şi o imprimantă ca bonus. O oferă evoMAG.ro împreună cu acest laptop, care vine cu ecran Full HD de 15.6 inch, 4 GB RAM şi 500 GB stocare. Are chiar şi placă grafică AMD Radeon 520 cu 2 GB memorie şi protecţie anti glare pentru ecran. Bateria cu 4 celule îmi cam sună a selling point. Imprimanta este o multifuncţională, care are şi rol de scanner.

4. UMIDIGI A5 PRO

UMIDIGI A5 PRO

UMIDIGI A5 Pro 4G este parte a unor reduceri de tip Flash Sale la GearBest.com. Costă doar 423.66 lei, ceea ce pentru un telefon cu 3 camere şi un design în gradient nu sună rău deloc. Are şi Android 9.0 Pie şi un ecran de 6.3 inch care mă şochează prin faptul că e Full HD. Bateria de 4150 mAh şi camera din spate cu senzori de 16 MP + 8 MP + 5 MP fac din acest terminal un best buy al momentului. Una din camere ar avea şi obiectiv ultra wide şi senzor Sony. Avem şi procesor MediaTek Helio P23 aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×