Mini Turul Magazinelor #102: Galaxy Note 10+ resigilat, Xiaomi Mi A3 la 700 de lei şi FIFA 20 acum disponibil

1.799 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #102: Galaxy Note 10+ resigilat, Xiaomi Mi A3 la 700 de lei şi FIFA 20 acum disponibil</b>A venit şi weekend-ul, dar ofertele tot nu se opresc. De această dată avem mult aşteptatul joc FIFA 20 disponibil la magazinele de la noi, dar şi 3 telefoane cu oferte ţapene de tot. Galaxy Note 10+ pierde din preţ serios de tot

A venit şi weekend-ul, dar ofertele tot nu se opresc. De această dată avem mult aşteptatul joc FIFA 20 disponibil la magazinele de la noi, dar şi 3 telefoane cu oferte ţapene de tot. Galaxy Note 10+ pierde din preţ serios de tot în varianta resigilată, Oppo Realme 3 Pro ajunge la noi în ţară, iar Xiaomi Mi A3 e doar puţin peste 700 de lei. Toate aceste oferte le găsiţi detaliate mai jos:

1. Oppo Realme 3 Pro

Oppo Realme 3 Pro

Iată o ofertă la care nu mă aşteptam: un telefon cu unul dintre cele mai puternice procesoare midrange de pe piaţă (Snapdragon 710) sub 1000 de lei, ba chiar mai puțin dacă aplicați codul QUICK202. E un new entry la Quickmobile.ro şi vine cu 4 GB RAM şi o nuanţă violet care va fura multe priviri. Are şi ecran de 6.3 inch Full HD+, o baterie generoasă de 4045 mAh şi nu e chiar greu la 172 de grame.

În spate avem o cameră duală, de 16 MP + 5 MP, iar în faţă o cameră selfie de 25 MP. Telefonul filmează 4K şi se încarcă rapid prin alimentare VOOC 3.0.

2. FIFA 20 disponibil în România

FIFA 20

FIFA 20 este în sfârşit disponibil în România şi include modul de joc VOLTA, adică o reîncarnare a lui FIFA Street. Aduce şi pentru prima oară întreagă Liga 1, cu toate cele 14 echipe româneşti, inclusiv FCSB, CFR Cluj şi Dinamo. Sunt şi noutăţi pe partea de gameplay, cu noi mecanici la lovituri libere, transferuri la zi şi un joc ceva mai fizic. Găsiţi jocul pe PC, PS4, Xbox One şi Nintendo Switch. Iată preţurile:

3. Samsung Galaxy Note 10+ (resigilat)

Samsung Galaxy Note 10+

Galaxy Note 10+ este cel mai puternic telefon Samsung al acestui an, o bestie cu 12 GB RAM şi 4 camere în spate, dar şi cu cel mai bun stylus de pe piaţă. În general costă 5199 lei la PC Garage, dar varianta sa resigilată pică la 4429 lei. Retailerul promite aceeaşi garanţie ca a unui produs nou. Produsul a fost verificat de tehnicienii PC Garage şi vine pe nuanţa Aura Black aici. E ideal pentru creatorii de conţinut video.

4. Xiaomi Mi A3

Xiaomi Mi A3

Ne-am obişnuit cu Xiaomi Mi A3 pe la 1000 lei, poate puţin sub acea sumă, dar acum l-am găsit la doar 756 lei la GearBest.com. Are o cameră excelentă, mult peste aşteptări la această sumă, inclusiv noaptea. Bateria e fantastică, mulţumită ecranului HD, iar jocul duce lejer şi jocuri pretenţioase. Nici designul nu e deloc rău, mai ales pe varianta albastră. Până şi cititorul de amprente din ecran se comportă OK.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×